Από τη λύπη στη χαρά και ξανά στο απόλυτο πένθος - Η ζωή του Ντάνου που κάποτε κέρδισε το Survivor
Gossip Specials

Από τη λύπη στη χαρά και ξανά στο απόλυτο πένθος - Η ζωή του Ντάνου που κάποτε κέρδισε το Survivor

Μπορεί να μην ξέχασε κανείς ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ο μεγάλος νικητής του πρώτου Survivor, όμως έξι χρόνια μετά, ο ίδιος δεν θυμίζει σε τίποτα τον Ντάνο εκείνης της εποχής... Γιατί η προσπάθεια επιβίωσής του in real life είναι αυτή που έρχεται πλέον πρώτη στο νου όλων... 

Γιατί τα παιχνίδια που παίζει η μοίρα, τα χτυπήματά της όπως αυτό που έδωσε πρόσφατα στον Γιώργο Αγγελόπουλο, όταν μόλις μία μέρα μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση, έπρεπε να αποχαιρετήσει την πολυαγαπημένη του μητέρα, μερικές φορές ξεπερνούν κάθε φαντασία.

201711141146120.2765_GIORGOS_AGGELOPOYLOS_13112017.jpg

Γνωρίζαμε όλοι ότι η μαμά του, Ουρανία, αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας τον τελευταίο καιρό. Η έκκλησή του για αίμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, αναγράφοντας το όνομά της, προδιέθετε όλους όσοι δεν γνώριζαν το προσωπικό δράμα του Ντάνου για το τι θα επακολουθούσε. Δεν θα μπορούσε όμως κανείς να φανταστεί ότι μόλις μία μέρα μετά την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του που έφτασε να τη ζήσει στα 41 του χρόνια, θα έχανε το πιο αγαπημένο του πρόσωπο.

Ο Ντάνος πλέον, ως ηθοποιός, γνωρίζει πολύ καλά πως τα πιο δύσκολα και απαιτητικά σενάρια, τα γράφει η ίδια η ζωή τελικά...

201902240109090.0857_GIORGOS_AGELOPOYLOS_2322019.jpg

Κάποτε, όχι πολλά χρόνια πριν, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε γράψει στον πρόλογο του αυτοβιογραφικού του βιβλίου με τίτλο «Ντάνος»:

«Σε αυτό το βιβλίο καταθέτω, μέσα από τις ιστορίες που ακολουθούν, τους δικούς μου αγώνες και απώλειες. Έφτασα στα όριά μου ξανά και ξανά στην προσπάθεια να κάνω την πρόθεσή μου πραγματικότητα, για μια καριέρα, μια επιχείρηση, μια σωστή σχέση - μια αξιοπρεπή και όμορφη ζωή. Όλες οι εμπειρίες μου τελικά συνέβαλαν στο να είμαι εδώ που είμαι σήμερα. Να λέω την ιστορία μου και να ευχαριστώ τον Θεό που είχα "το προνόμιο" της απελπισίας και μια ζωή να σχοινοβατώ χωρίς δίχτυ. Γιατί μόνο έτσι δεν αφήνεις τη δύναμή σου να φύγει από τα μάτια σου. Όταν δεν έχεις κάπου να πιαστείς»...

Τα δάκρυα στο Survivor

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι από εκείνη τη μερίδα ανθρώπων που τίποτα δεν του ήρθε εύκολα στη ζωή. Ακόμα και η συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν πολύ δύσκολη. Από την πρώτη κιόλας μέρα του στον Άγιο Δομίνικο, ήταν ο παίκτης που οι περισσότεροι ήθελαν να πετάξουν σαν... τρίχα από το ζυμάρι. Θες επειδή τον φοβόντουσαν για τις ικανότητές του; Θες επειδή η σιωπή του -προς απάντησή τους- θεωρούνταν ότι έκρυβε πολλά; Θες απλά επειδή όλοι μέσα τους ενδόμυχα όλοι γνώριζαν πως θα είναι ο μεγάλος νικητής; Πάντως, ο Ντάνος δεν πέρασε και πολύ καλά στην καλύβα. Μπορεί όταν επέστρεψε στην Ελλάδα να τον υποδέχτηκαν με... δάφνες και μέσα σε απίστευτες επευφημίες, όμως αυτό αφορούσε αποκλειστικά και μόνο τον απλό κόσμο. Γιατί οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες του τότε ούτε να τον δουν δεν ήθελαν. Ποιος θα ξεχάσει τα δάκρυα του ατσαλένιου γίγαντα λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού, που έκανε μία ολόκληρη Ελλάδα να δακρύζει; Και αν δεν θυμάστε, ιδού το βίντεο με το ξέσπασμα του Γιώργου Αγγελόπουλου που δύσκολα ξεχνιέται από όσους ήταν φανατικοί τηλεθεατές του Survivor το 2017:

Bullying λόγω... υποκριτικής

Όχι, αυτό δεν μπορούσαν να το καταπιούν πάρα πολλοί! Σχεδόν σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος που δεν ήθελε να πιστέψει πως ένας προπονητής θαλάσσιου σκι και πρώην ποδοσφαιριστής, επειδή είχε κερδίσει ένα ριάλιτι παιχνίδι, είχε το... θράσος να δοκιμαστεί ως ηθοποιός άρχισε να αντιδρά για την απόφαση του Γιώργου να ασχοληθεί με τον χώρο. Να αναλάβει ρόλο και να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του. Ήταν Ιανουάριος του 2018 όταν ο ίδιος ανακοίνωσε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πως θα συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά “Το Τατουάζ“. Στις 8 Φεβρουαρίου οπότε και προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο στο οποίο συμμετείχε, ο “Στέφανος” μπήκε στη ζωή μας για 1,5 χρόνο και όλο αυτό το διάστημα άκουγε πολλή μουρμούρα για το νέο του εγχείρημα. Ο ίδιος επέλεξε να μην απαντά σε κανέναν, έκανε τη δουλειά του και αποφάσισε να «μιλάει» με τη σεμνότητα και τη low profile προσωπικότητά του. Λίγο καιρό μετά εμφανίστηκε ως guest κριτής στο “Ελλάδα έχεις Ταλέντο” ενώ έκανε guest εμφάνιση και σε επεισόδιο της σειράς “Το σόι σου“ αλλά και στη σειρά του ΑΝΤ1 "Αν ήμουν πλούσιος. Πιο πρόσφατη δουλειά του, η Γη της Ελιάς όπου φέτος τον είδαμε να υποδύεται τον Ορέστη ο οποίος φέρνει ανατροπές στις ζωές των ηρώων της σειράς.

201909161311590.7668_VANDI_GIORGOS_AGGELOPOYLOS_ME_TI_MITERA_TOY_15092019.jpg

Με τη Δέσποινα Βανδή και τη μητέρα του Ουρανία το 2019.

www.ndpphoto.gr

2020: Η χρονιά σταθμός & η Δήμητρα

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, για πρώτη φορά, το 2020 κατάφερνε να κάνει πραγματικότητα ένα μεγάλο όνειρο. Ίδρυσε από κοινού με τον μετέπειτα κουμπάρο στον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση, Αναστάσιο Ντούγκα και τη Ράνια Κωστάκη, το σωματείο «Φύλακας Άγγελος» για την προστασία των κακοποιημένων και παραμελημένων παιδιών. Ήταν κάτι που ήθελε να κάνει πράξη και τελικά τα κατάφερε, χρησιμοποιώντας τη δημοφιλία που είχε αποκτήσει από το 2017 με το Survivor αλλά και τις φιλίες που δημιούργησε στον χώρο.

Ήταν όμως και η χρονιά που του έφερε και την απόλυτη ευτυχία στην προσωπική του ζωή. Γνωρίστηκε με τη Δήμητρα Βαμβακούση, τη γυναίκα που έμελλε να του αλλάξει για πάντα τη ζωή και να τον κάνει τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο. Μαζί βιώνουν το πένθος της απώλειας της μητέρας του που η Δήμητρα αποκαλούσε αστεία και γλυκά «Ντανομάνα». Είναι ο άνθρωπος που στέκεται στο πλευρό του και τον στηρίζει σε κάθε του επιλογή, όπως ακριβώς δηλαδή ήθελε ο Ντάνος να είναι η γυναίκα που θα στεκόταν πλάι του για πάντα. Ένα «για πάντα» που είπαν μαζί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου ενώπιον Θεού και ανθρώπων η Δήμητρα και ο Γιώργος, χωρίς όμως ούτε και αυτή την ημέρα να τη χαρούν όπως θα ήθελαν. Λίγες ώρες μετά, βυθίζονταν στην απόλυτη θλίψη λόγω του θανάτου της μητέρας του που τον τελευταίο καιρό έδινε τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της στο νοσοκομείο. Πρόλαβε όμως να τον δει γαμπρό, μία λαχτάρα που είχε για πολλά χρόνια.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved