Ο Μάνος Πετούσης δίνει spoiler στο gossip-tv: «Η γιαγιά Ρηνιώ στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση»
Gossip Specials

Ο Μάνος Πετούσης δίνει spoiler στο gossip-tv: «Η γιαγιά Ρηνιώ στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση»

Ο Μάνος Πετούσης, μετά από δύο χρόνια συνεχούς παρουσίας στον Σασμό ως Δημήτρης Μαραθάκης, ο γιατρός της Άνω Ποριάς που βιώνει μαζί με τους ήρωες τις συγκλονιστικές εξελίξεις στις ζωές τους, μιλάει στο gossip-tv αποκλειστικά για τον ρόλο του και δίνει δυνατό spoiler για την αγαπημένη σειρά... 

Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός, σε μία εμβάθυνση του ρόλου που ενσαρκώνει στην επιτυχημένη σειρά του Alpha η οποία για τρίτη σεζόν συνεχίζει να κάνει πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, αντιλαμβάνεται πως έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον γιατρό Δημήτρη Μαραθάκη.

manospetousis_340847652_1383903195792718_6239611004186986424_n.jpg

Μιλάει για εκείνον με αγάπη, παραδέχεται ότι έχει καταλάβει τον χαρακτήρα του γιατί απλούστατα μοιάζουν πολύ. Ο Μάνος Πετούσης, λίγο πριν δώσει τη δική του μάχη για τις Περιφερειακές εκλογές όπου «κατεβαίνει» υποψήφιος, αναλύει τους ήρωες που φροντίζει στη σειρά, μιλάει με αγάπη για τους συναδέλφους του και δίνει δυνατό spoiler που θα συζητηθεί...

Ο Δημήτρης έχει μπει για τα καλά στη ζωή των κεντρικών ηρώων. Είναι ο άνθρωπος που τους προσέχει και τους φροντίζει. Θα συνεχίσει έτσι;

Από ό,τι γνωρίζω μέχρι τώρα ναι, κάπως έτσι θα πάει. Θα είναι ο άνθρωπος που θα είναι δίπλα σε όλους τους ήρωες. Θα είναι δίπλα σε όλους τους κατοίκους της Άνω Ποριάς. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος φροντίζει την υγεία τους. Είναι πιστός στους φίλους του, πιστός στους συντοπίτες. Είναι ο γιατρός της καρδιάς τους όπως με αποκαλούν οι συνάδελφοι αλλά και ο γιατρός της καρδιάς όπως με αποκαλεί ο κόσμος και πραγματικά είναι πολύ συγκινητικό. Φωνάζουν όλοι είσαι ο «γιατρός της καρδιάς μας» και είναι πολύ συγκινητικός απέναντί μου. Κάτι καλό πρέπει να έχουν δει σε αυτόν τον ήρωα που έχω πλάσει με τη βοήθεια βέβαια, πρώτα και πάνω απ’ όλα της Εμμανουέλας Αλεξίου, που γράφει τον ρόλο. Βάζω και εγώ το προσωπικό μου λιθαράκι μου ως προσωπικότητας. Έτσι θα συνεχίσει. Τώρα αν μας κρύβει εκπλήξεις η σεναριογράφος δεν το ξέρω και δεν το ξέρει και κανείς, μόνο η ίδια.

manospetousis_385002852_18383144290049609_2796784268935800183_n.jpg

Ο Δημήτρης Μαραθάκης είχε για ασθενείς τον Μαθιό, πέρασε από τα χέρια του η Καλλιόπη και η Βασιλική… Θα έχει και άλλους ασθενείς στο άμεσο μέλλον να φροντίσει;

Ναι, αυτή τη στιγμή ο κόσμος βλέπει το έβδομο επεισόδιο και εμείς έχουμε στα χέρια μας μέχρι και το 28ο. Έχει ακόμα άλλους δύο ήρωες να φροντίσει που είναι κομβικά τα επεισόδια για τη ζωή τους και για τη φροντίδα στα χέρια του γιατρού. Υπάρχουν πολλές εξελίξεις μέσα στα επόμενα επεισόδια που νομίζω θα καθηλώσουν τον κόσμο και σαφώς ο Δημήτρης Μαραθάκης θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά πράγματα αλλά ναι, έρχονται δυσάρεστα. Όπως για παράδειγμα ότι η γιαγιά Ρηνιώ θα μπει στο νοσοκομείο και όπως βλέπω στα επεισόδια που διαβάζω, θα είναι σοβαρή η κατάστασή της και την έχω στα χέρια μου. Το τι θα γίνει στη συνέχεια δεν το ξέρω.

Φωνάζουν όλοι είσαι ο «γιατρός της καρδιάς μας» και είναι πολύ συγκινητικό

Με την Αιμιλία θα τον δούμε να αλλάζει κάπως η κατάσταση ή τώρα που φεύγει, θα τελειώσουν όλα μεταξύ τους;

Η Αιμιλία το έχει πει ότι δεν ενδιαφέρεται ούτε για μένα ούτε για τον Παύλο οπότε με τη φυγή της στην Αθήνα θα μείνει εκεί το θέμα. Βέβαια, δεν ξέρεις ποτέ όμως πώς θα αλλάξει γιατί οι σεναριογράφοι και η μυθοπλασία ανατρέπουν τα πάντα μέρα με τη μέρα. Για να πω την αλήθεια, εγώ θα ήθελα να γυρίσει η Γιώτα στη σειρά, όχι τόσο η Αιμιλία, όσο η Γιώτα γιατί είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και εκτιμώ, σέβομαι, είμαστε φίλοι και περνάγαμε πολύ ωραία. Είχαμε πολύ ωραίες σκηνές μαζί και το ζούσαμε όταν το κάναμε και θα ήθελα να γυρίσει. Την είδα στη σειρά που πήγε, στο Ναυάγιο και μου έλειπε η Αιμιλία μου. Και δεν ξέρω αν είναι το ζητούμενο να γυρίσει ξανά ένας έρωτας πίσω από τη στιγμή που συμβιβάστηκαν όλοι και ο Παύλος και η Αιμιλία και ο Δημήτρης που είπαν ότι προχωρούν σαν φίλοι. Και είναι και μία βαθιά σχέση αγάπης και φιλίας. Νομίζω ότι δεν θα είχε νόημα. Ως Μάνος προτιμώ την εξέλιξη αυτή που έχει δώσει η σειρά γι’ αυτούς τους τρεις ήρωες.

manospetousis_358791307_1615085862235930_3526447665564263788_n.jpg

Στιγμιότυπο από τα διαλείμματα των γυρισμάτων του Σασμού.

Πώς αισθάνεται τώρα συναισθηματικά ο Δημήτρης; Συνεχίζει να είναι πληγωμένος;

Βαθιά μέσα του σίγουρα υπάρχει μία πληγή που δεν είναι εύκολο να επουλωθεί από τη μία μέρα στην άλλη. Εξάλλου το βλέπουμε στα επεισόδια ότι δεν περίμενε ότι θα φύγει για την Αθήνα. Σκεφτόταν ότι θα την έχει στην Κρήτη και θα την βλέπει και θα κάνουν παρέα. Ξαφνικά όλο αυτό κόβεται μαχαίρι με τη φυγή της Αιμιλίας αλλά ο χρόνος νομίζω θα καταφέρει να επουλώσει τις πληγές όπως συμβαίνει και στην πραγματική ζωή. Σε κάθε απώλεια νομίζω χρόνο χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να επανέλθουμε και να κάνουμε ένα restart στη ζωή μας, είτε έχουμε κάποιους ανθρώπους δίπλα μας είτε χάνοντάς τους.

Ο Δημήτρης τα ξαναβρήκε με τον Παύλο. Θα συνεχίσει αυτή η φιλία ή θα υπάρξουν στο μέλλον και άλλες εντάσεις ανάμεσά τους;

Με τον Παύλο δείχνει ότι τα έχουν βρει. Έχουν ξεκινήσει από εκεί που είχαν αφήσει τη φιλία τους. Είναι ένας ύμνος στη φιλία μεταξύ τριών αντρών. Ο ένας, ο Ευθύμης έφυγε και τώρα αυτοί οι δύο που μένουν πίσω νομίζω ότι θα συνεχίσουν να τηρούν τη λέξη «φίλος» με Φ κεφαλαίο και να στηρίζει ο ένας τον άλλον. Είναι ωραίο το κλείσιμο αυτού του κύκλου, μ’ αρέσει πάρα πολύ.

manospetousis_357801794_3560247384262236_2280925316077096292_n.jpg

Ο Δημήτρης θα ερωτευτεί ξανά;

Δεν ξέρω καθόλου αν θα μπει κάποια γυναίκα στη ζωή του αλλά νομίζω ότι ανήκει στους κατοίκους της Άνω Ποριάς, στους ασθενείς του όπως λέει ο ίδιος και σε όλο τον κόσμο. Δεν νομίζω ότι οι τηλεθεατές θα ήθελαν να τον δουν σε κάποια σχέση. Τουλάχιστον από αυτό που εισπράττω από τον κόσμο μιλώντας μαζί τους. Δεν απευθύνομαι σε μικρές ηλικίες οπότε νομίζω ότι καλό είναι να παραμείνει έτσι στις συνειδήσεις όλων των τηλεθεατών. Μα και η ζωή είναι όμορφη και χωρίς ταίρι, δεν είναι απαραίτητο να έχεις συντροφιά, μπορεί να έχεις καλούς φίλους που είναι η οικογένειά σου και να πορεύεσαι στη ζωή σου.

Ήταν αυτός ο ρόλος από τους αγαπημένους σας ή αγαπήσατε κάποιον ήρωα που υποδυθήκατε στο παρελθόν περισσότερο;

Δεν θα γυρίσω στο παρελθόν. Ό,τι έκανα στο παρελθόν, κυρίως στο θέατρο, το αγάπησα, το έζησα και το υπηρέτησα την ώρα που συνέβαινε. Το έχω αφήσει πίσω. Ο Δημήτρης Μαραθάκης είναι ο νέος μου σύντροφος, που τον κουβαλάω μέρα-νύχτα μαζί μου, κοιμάμαι μαζί του, τον σκέφτομαι, τον αγαπώ, και προσπαθώ να τον καταλάβω που νομίζω ότι το έχω καταφέρει γιατί έχουμε πολλά κοινά. Νομίζω ότι θα με συντροφεύει για όλο τον χειμώνα όπως συντροφεύει και τον κόσμο. Αν με ρωτάς ποιο είναι αυτό που έχω αγαπήσει στο παρελθόν περισσότερο, θα σου πω ότι είναι η σκηνοθεσία του θεατρικού έργου «Γράμμα σε ένα παιδί που δεν γεννήθηκε ποτέ», έναν μονόλογο όπου πρωταγωνίστησε η Ζέτα Δούκα. Είναι μία παράσταση που με έχει σημαδέψει και έχει σηματοδοτήσει τη δυνατή φιλία που έχω με τη Ζέτα Δούκα. Οι δυο μας πορευτήκαμε σε αυτή την ιστορία για αρκετά χρόνια και νομίζω ότι βγήκαμε παλικάρια και οι δύο από αυτή την καλλιτεχνική συνεύρεση.

Ό,τι έκανα στο παρελθόν, κυρίως στο θέατρο, το αγάπησα, το έζησα και το υπηρέτησα την ώρα που συνέβαινε. Το έχω αφήσει πίσω

Μετά τον Σασμό τι; Ήταν μία όμορφη εξαίρεση και επιστρέφετε ξανά στο θέατρο ή σκέφτεστε να συνεχίσετε στην τηλεόραση;

Η αλήθεια είναι ότι ο Σασμός ήταν μία ευκαιρία να ξανακάνω ένα restart στην καλλιτεχνική μου διαδρομή την οποία είχα αφήσει λίγο στην άκρη λόγω της πολιτικής μου διαδρομής και λόγω της αντιδημαρχίας πολιτισμού που είχα στον Δήμο Χαϊδαρίου όπου και συνεχίζω βέβαια –στην περιφέρεια αυτή τη φορά- αλλά σκέφτομαι να μην αφήσω ξανά τη δουλειά μου γιατί είναι ένας χώρος που έχω ζήσει πολλά χρόνια και τον έχω αγαπήσει. Η τηλεόραση έχει ενδιαφέρον και θα ήθελα να κάνω μία επόμενη δουλειά και δεν σου κρύβω ότι κλείνω το μάτι και στο θέατρο. Μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις και ήμουν αρνητικός στην αρχή γιατί ήταν πολλές οι υποχρεώσεις που είχα αλλά τώρα έχω αρχίσει και το βλέπω πλέον πολύ πιο θετικά. Τηλεόραση θα ήθελα να ξανακάνω σε μία άλλη σειρά, σε ένα τελείως διαφορετικό πράγμα. Ελπίζω να προκύψει.

manospetousis_380796347_18382633432049609_6785676860693505399_n.jpg

«Η αλήθεια είναι ότι ο Σασμός ήταν μία ευκαιρία να ξανακάνω ένα restart στην καλλιτεχνική μου διαδρομή την οποία είχα αφήσει λίγο στην άκρη λόγω της πολιτικής μου διαδρομής» παραδέχεται στο gossip-tv ο Μάνος Πετούσης.

Σας έχουν γίνει αντίστοιχες καλές προτάσεις στη μικρή οθόνη;

Όχι αυτή τη στιγμή. Μου είχαν προτείνει κάτι για την ΕΡΤ αλλά δεν γινόταν να το κάνω επειδή ήμουν στον Σασμό. Ήταν μία κωμωδία η οποία τελικά θα γίνει τον χειμώνα του 2025 και εφόσον γίνεται του χρόνου μπορεί και να το κάνω. Είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον.

Κατεβαίνετε και στις Περιφερειακές εκλογές. Θα αφήνατε την υποκριτική ή τη σκηνοθεσία για την πολιτική;

Ναι κατεβαίνω στην περιφέρεια Αττικής, στον Δυτικό τομέα Αθηνών με τον Νίκο Χαρδαλιά ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που εκτιμούσα και εκτιμώ βαθιά, είναι εργάτης και σε αυτούς τους ανθρώπους δεν λες όχι όταν σου κάνουν την τιμή να σου προτείνουν μία θέση κοντά στο ψηφοδέλτιο. Όσο για το αν θα άφηνα την υποκριτική για την πολιτική, όχι, δεν θα την άφηνα. Έτσι και αλλιώς μέσα από την υποκριτική και το θέατρο με κάποιο τρόπο κάνουμε πολιτική οπότε νομίζω ότι το Α και το Ω θα είναι τελικά στη ζωή μου το θέατρο, η υποκριτική, η σκηνοθεσία, ο χώρος τον οποίο επέλεξα από παλιά και βλέπω πως ό,τι και να κάνω γύρω από αυτό γυρνάω. Και στην πολιτική να συνεχίσω πάντα με τον πολιτισμό θα ασχολούμαι, γιατί προφανώς δεν αγαπάω τίποτα άλλο περισσότερο από τον πολιτισμό και τις παραστατικές τέχνες.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved