Τοπ 5: Η ανακοίνωση της Μενεγάκη, το πένθος του Ντάνου & η αλήθεια για τη βάφτιση του γιου της Τούνη
Gossip Specials

Τοπ 5: Η ανακοίνωση της Μενεγάκη, το πένθος του Ντάνου & η αλήθεια για τη βάφτιση του γιου της Τούνη

Τοπ 5: Την εβδομάδα που πέρασε, ήταν πολλά και καυτά, για ακόμα μία φορά τα θέματα της επικαιρότητας που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον σας!

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε το τοπ 5 των κορυφαίων θεμάτων που αναδείξατε με τα «κλικ» σας την εβδομάδα που πέρασε για να τα θυμηθούν όσοι τα διάβασαν και να τα μάθουν όσοι δεν πρόλαβαν...

Πρώτο θέμα ήταν η ανακοίνωση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της και απογοήτευσε πολλούς από εσάς. «Θα πάρω μεγάλο ρίσκο και θα το πω…» σχεδόν... απείλησε η παρουσιάστρια, αφήνοντας πολύ κόσμο άφωνο για όσα ανακοίνωσε στη συνέχεια.

menegaki.jpg

Ένα πολύ δυσάρεστο θέμα που παρακολουθήσατε ήταν και το βαρύ πένθος του Γιώργου Αγγελόπουλου με αφορμή τον χαμό της μητέρας του Ουρανίας που κηδεύτηκε λίγες μέρες μετά τον γάμο του, στο νησί της, τη Σκιάθο.

Στην τρίτη θέση αναδείξατε ένα θέμα που είχε να κάνει με τη βάφτιση του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, του μικρού Πάρη Αλεξάνδρου.

«Κανονικά το παιδί δεν θα έπρεπε να μπει σε εκκλησία στην βάφτιση για να ευλογηθεί;» ήταν η ερώτηση που κλήθηκε να απαντήσει η Ιωάννα Τούνη.

Και τότε εκείνη απάντησε: «Υπάρχει κάπου γραμμένο από τον Χριστό ή τους Αποστολους ότι η βάφτιση πρέπει να γίνεται μέσα σε εκκλησία; Τα μυστήρια μπορούν να γίνουν οπουδήποτε. Από κτήματα και βουνά, σε ποτάμια, όπως έκανε ο Άγιος Ιωάννης ο Βαπτιστής στον Ιορδάνη.

gios-ntemiri21.jpg

Στην τέταρτη θέση αναδείξατε το θέμα για τον γιο της Φωτεινής Ντεμίρη, Τίτο, ο οποίος κάνει το ντεμπούτο του στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά Η παραλία.

«Όταν είδα τον Τίτο στην «Παράλια» ήμουν πολύ χαρούμενη. Ο Τίτος μοιάζει εκπληκτικά στον Νινιό» εξομολογήθηκε η περήφανη μαμά.

xatzipanagiotis.jpg

Τέλος, στην πέμπτη θέση βρέθηκε για ακόμα μία φορά η Ελένη Μενεγάκη η οποία έμεινε άφωνη με την ηλικία του καλεσμένου της Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, όταν της την αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της Ελένη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved