Πέτρος Κουρής: Ο γιος του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου είναι ίδιος ο μπαμπάς του
Gossip Specials

Πέτρος Κουρής: Ο γιος του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου είναι ίδιος ο μπαμπάς του

Ο Πέτρος Κουρής, ο έφηβος γιος του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου, έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση και μοιάζει απίστευτα στον μπαμπά του

Πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης στο θέατρο Παλλάς για την παράσταση, Η εκατομμυριούχος, με τον Νίκο Κουρή και την Ελεονώρα Ζουγανέλη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

1D8A3156.jpg

Το θέατρο Παλλάς υποδέχτηκε τους επώνυμους προσκεκλημένους, ανθρώπους από το χώρο της τηλεόρασης, της υποκριτικής και του τραγουδιού οι οποίοι είδαν την παράσταση και καταχειροκρότησαν τους πρωταγωνιστές.

Ανάμεσα στο πλήθος ξεχωρίσαμε όμως τον γιο του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου, Πέτρο. Ο Πέτρος Κουρής έκανε την πρώτη του επίσημη δημόσια εμφάνιση στο πλευρό της μητέρας του Έλενας και χαμογέλασε με αμηχανία φυσικά στους φωτογραφικούς φακούς που βρέθηκαν στην πρεμιέρα.

zouganeli-kouris.jpg

Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης, ο γιος των ηθοποιών, Νίκου και Έλενας, βρέθηκε στα καμαρίνια για να συγχαρεί τον πατέρα του και την Ελεονώρα Ζουγανέλη και φυσικά μαζί με την μητέρα του φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί.

«Ο Πέτρος, ο γιος μας, είναι πολύ καλός, δεν μπορεί να σταθεί σε χλωρό κλαρί. Δεν μπορείς να θυμώσεις, μόνο να γελάσεις με τον εαυτό σου. Όλη μέρα με κοροϊδεύει, πώς περπατάω, πώς στέκομαι…», είχε αναφέρει στην εκπομπή Στούντιο 4 η Έλενα Τοπαλίδου για τον γιο τους που βρίσκεται στην εφηβεία ενώ στο περιοδικό Ok είχε πει: «Ο Πέτρος έχει συναισθηματικό ταλέντο. Είναι ένα πλάσμα με πολύ μεγάλο δώρο, από ψηλά. Ποτέ του δεν είχε κόμπιασμα για τίποτε. Έχω την αίσθηση ότι θα τα καταφέρει όμορφα στη ζωή του».

Δείτε φωτογραφίες του Πέτρου Κουρή μαζί με τους γονείς του:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved