Η Σοφία Μανωλάκου στο gossip-tv: «Πολλές φορές έχω πληρώσει την ειλικρίνειά μου»
Gossip Specials

Η Σοφία Μανωλάκου στο gossip-tv: «Πολλές φορές έχω πληρώσει την ειλικρίνειά μου»

Οι Τέλειοι Ξένοι μετά από μια περσινή sold out σεζόν, επέστρεψαν στο θέατρο Αθηνά! Η νέα προσθήκη στην ίδια επιτυχημένη θεατρική παρέα είναι η Σοφία Μανωλάκου.

Η ηθοποιός έρχεται ως «Μπίανκα» και ζει στον δικό της παραμυθένιο κόσμο μέχρι που η ζωή του συζύγου της, Κόσιμο (Γιώργος Χρανιώτης) αποκαλύπτεται και όλα…. «γκρεμίζονται».

«Νιώθω πολύ χαρούμενη που είμαι σε αυτή την παράσταση. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα συνεχιστεί αυτή η ανοδική πορεία που έχει. Τα παιδιά με υποδέχτηκαν περισσότερο κι από το προσδοκώμενο. Είχαν όλοι ανοιχτές αγκάλες ακόμη κι αν κάποιοι από το θίασο δεν με ήξεραν. Πραγματικά ένιωσα λες και είμαι εδώ από την πρώτη ημέρα, δεν με έκαναν να νιώσω καθόλου «ξένη». Νιώθω οικεία γινόμαστε «ξένοι» πάνω στη σκηνή. Ο θίασος είναι τόσο alert που αισθάνομαι ασφάλεια», λέει αποκλειστικά στο gossip-tv.

Αέρινο πλάσμα, νεραϊδένια μορφή, ταλαντούχα… όσα και να πεις για εκείνη ποτέ δεν θα είναι αρκετά. Η Σοφία Μανωλάκου αγαπάει τις ηρωίδες της, τις αναλύει, τις μελετάει και με αριστοτεχνικό τρόπο τις συστήνει στο κοινό της.

Ίσως να μην αντέχω την αλήθεια, δεν ξέρω

Μιλάμε για μια παράσταση, μέσα από την οποία παρατηρούμε πως το ψέμα και η αλήθεια ισορροπούν σε πολύ λεπτές γραμμές. Θέλω να μου πεις αν έχεις έρθει εσύ σε αυτή τη θέση και αν ενδεχομένως έπαιζες και το παιχνίδι κάποια στιγμή αυτό; Θα το τολμούσες, αντέχεις στις αλήθειες.

«Ναι, ωραία ερώτηση. Δεν θα το έπαιζα το παιχνίδι. Πολλές φορές μπορεί κάποια πράγματα να φαίνονται αλήθεια, αλλά να τα παρερμηνεύεις εσύ. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα εξυπηρετούσε αυτό το παιχνίδι Θεωρώ ότι δεν χρειάζομαι αυτό το παιχνίδι, έχω μία αντίληψη δική μου και έναν τρόπο σκέψης δικό μου, το πώς αντιλαμβάνομαι τον κόσμο και τις σχέσεις μου και θέλω να στηρίζομαι σε αυτό, τον τρόπο που τα βλέπω εγώ. Ίσως να μην αντέχω την αλήθεια, δεν ξέρω. Είναι όλα πάρα πολύ σχετικά στη ζωή. Μέσα από αυτό το παιχνίδι μπορεί να φανεί ότι έχει συμβεί κάτι και στην πραγματικότητα να μην έχει συμβεί. Οπότε όλα είναι πολύ σχετικά»

Η δική σου σχέση με το κινητό, τα social media… Γίνεται πια τόσο άσκοπη χρήση που νιώθω ότι κάπου το χάνουμε… με αυτή την πλασματική εικόνα

«Ναι, συμφωνώ. Αυτό νομίζω θα πρέπει να ξεκινήσει και από την εκπαίδευσή μας, από το σπίτι μας, από την οικογένεια και το σχολείο. Να αναπτύξουμε την κριτική μας ικανότητα για το τι συμβαίνει γύρω μας. Καθώς περνούν τα χρόνια και βλέπουμε ότι η τεχνολογία προχωράει, νομίζω ότι πρέπει να γίνει και μάθημα στα σχολεία. Η άσκηση της κριτικής ικανότητας. Τι να εμπιστευόμαστε, τι να πιστεύουμε. Δηλαδή ακόμα και σεμινάρια αυτοβελτίωσης, ακόμα και στα παιδιά να ενισχύσουν την ψυχολογία τους, την αυτοπεποίθησή τους, να τους βοηθήσει στο τι να πιστεύουν και τι όχι, πώς να επηρεάζονται από τα social media. Και εννοείται ότι δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε ό,τι και αν βλέπουμε και φυσικά να μην επηρεαζόμαστε»

Αν κάτι το αγκαλιάσουμε, το αποδεχόμαστε και το αποδυναμώνουμε αμέσως

Το αυτοάνοσο σου άλλαξε κομβικά σημεία της καθημερινότητάς σου;

«Ξέρεις, πολλές φορές μας συμβαίνουν πράγματα τα οποία τα θεωρούμε τρομακτικά και κακά και άσχημα και όσο πηγαίνουμε ενάντια σε αυτά και τα βλέπουμε κακά και άσχημα γίνονται ακόμα πιο άσχημα. Όταν λοιπόν τα αγκαλιάζουμε και μαθαίνουμε να πορευόμαστε μαζί τους, πολλές φορές εξαφανίζονται. Και δεν είναι κάτι αισιόδοξο μήνυμα ή κάτι ρομαντικό. Είναι πρακτικό. Ότι αν το αγκαλιάσουμε, το αποδεχόμαστε και το αποδυναμώνουμε αμέσως»

Βλέπεις τα πράγματα να καλυτερεύουν μετά το μεγάλο κίνημα του metoo;

«Ναι, νομίζω ότι βρισκόμαστε σε πολύ κομβικό σημείο. Προσπαθούμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη. Θεωρώ ότι σε 20-30 χρόνια δεν θα υπάρχει ούτε αυτό, θα τα θεωρούμε όλα δεδομένα με τη χρήση του ελεύθερου λόγου και πολλά ακόμη. Απλά τώρα επειδή έγινε το πρώτο βήμα, όλο αυτό μας φαίνεται κάπως παράξενο. Θα έρθει η ισορροπία»

Στην παρουσίαση θα γυρνούσες;

«Θα γυρνούσα μόνο με συγκεκριμένο concept και συγκεκριμένους συνεργάτες. Είναι κάτι παρεμφερές ως προς την έκθεση. Εξαρτάται από πολλά όμως για το αν θα επέλεγα να το ξανακάνω»

Με τον σύντροφό της, Σπύρο Σπαντίδα

Είσαι πολλά χρόνια σε σχέση με τον Σπύρο Σπαντίδα. Ευτυχισμένη, ερωτευμένη. Υπάρχει μυστικό για το πώς θα το διατηρήσουμε;

«Όπως όλες οι σχέσεις νομίζω, όλες οι προσωπικές σχέσεις, επαγγελματικές, ερωτικές, είναι η αγάπη το μυστικό και ο σεβασμός. Για εμένα δηλαδή είναι κόκκινη η γραμμή ο σεβασμός σε όλες μου τις σχέσεις και πόσο θες να είσαι με τον άλλον. Όταν θες να είσαι με τον άλλον, αντιμετωπίζεις όλα τα προβλήματα. Όταν υπάρχει κατανόηση και σεβασμός το βήμα πίσω δεν θα το μετανιώσεις»

Τηλεοπτικά θα κάνεις κάτι;

«Ίσως από Δεκέμβρη, Γενάρη στην ΕΡΤ. Είναι πολύ ευχάριστο που η δημόσια κρατική τηλεόραση ακολουθεί την εποχή της. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ δυναμικός»

Η υπόθεση

7f102993-TELEIOI-XENOI-1080x1080.webp

Eπτά φίλοι, τρία ζευγάρια και ένας «ελεύθερος» σε ένα παιχνίδι! Και ξαφνικά πολλά μυστικά αποκαλύπτονται...

Το αριστούργημα του Π. Τζενοβέζε, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πυρπασόπουλου & Πέτρου Λαγούτη και παραγωγή των Θεατρικών Επιχειρήσεων Θ. Μαροσούλη, αγαπήθηκε όσο λίγα θεατρικά έργα την περυσινή σεζόν. Πρόκειται για μία παράσταση που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς και που καταχειροκροτήθηκε από περισσότερους από 50.000 θεατές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και τώρα επιστρέφει στο Θέατρο Αθηνά, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Eπτά φίλοι συναντιούνται για γεύμα στο σπίτι ενός εκ των ζευγαριών. Αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι. Αφήνουν όλοι τα κινητά τους στη μέση του τραπεζιού και μοιράζονται μεταξύ τους το περιεχόμενο από κάθε μήνυμα, email ή τηλέφωνο που λαμβάνουν. Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστική.» Και σαν να μην έφταναν οι τρεις ζωές, έχει και Πανσέληνο…

teleioi-xenoi3.jpg

Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστική.» Και σαν να μην έφταναν οι τρεις ζωές, έχει και Πανσέληνο…

Πρωταγωνιστές γνωστοί κι αγαπημένοι ηθοποιοί (αλφαβητικά): Μυρτώ Αλικάκη, Πέτρο Λαγούτη, Δημήτρη Λιόλιο, Σοφία Μανωλάκου, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρη Ξανθόπουλο, Γιώργο Χρανιώτη και στον ρόλο της μικρής κόρης την Έλενα Δελακούρα.

Οι ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ φιλοδοξούν να ψυχαγωγήσουν το θεατρόφιλο κοινό μια ακόμη χρονιά και θα βρίσκονται στο θέατρο ΑΘΗΝΑ, Πέμπτη με Κυριακή, για όσους δεν τους είδαν ακόμη, αλλά και για όσους θέλουν να τους ξαναδούν. Από 12 Οκτωβρίου στο Θέατρο Αθηνά, για δεύτερη χρονιά!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved