Τοπ 5: Γιατί Χρονοπούλου-Κοντού είχαν να μιλήσουν χρόνια & η αλήθεια για τη Ματούλα και τον γιο της
Gossip Specials

Τοπ 5: Γιατί Χρονοπούλου-Κοντού είχαν να μιλήσουν χρόνια & η αλήθεια για τη Ματούλα και τον γιο της

Top 5: Την εβδομάδα που πέρασε μείνατε κολλημένοι για ακόμα μία φορά στο gossip-tv που σας ενημέρωσε για όλα τα καυτά θέματα της επικαιρότητας. 

Βρήκαμε, σύμφωνα με τα «κλικ» σας τα πέντε τοπ θέματα που αναδείξατε, με την άγνωστη συνεργασία της Μαίρης Χρονοπούλου με τη Μάρω Κοντού, μετά από την οποία δεν ξαναμίλησαν, να είναι το νούμερο 1 θέμα της εβδομάδας που πέρασε.

Δείτε παρακάτω ποια άλλα θέματα, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον σας:

Χρονοπούλου-Κοντού: H μοναδική φορά που έπαιξαν μαζί στο θέατρο και ο λόγος που δεν μίλησαν ξανά

Η αείμνηστη Μαίρη Χρονοπούλου και η Μάρω Κοντού υπήρξαν χωρίς καμία αμφιβολία δύο από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του ελληνικού θεάτρου και του κινηματογράφου ενώ υπήρξαν και πολύ καλές φίλες από το ξεκίνημα της καριέρας τους και για δεκαετίες. Κάτι που σταμάτησε απότομα περίπου 30 χρόνια πριν από το 2023.

kondou-xronopoulou.jpg

Μάρω Κοντού και Μαίρη Χρονοπούλου χάθηκαν τελείως ενώ η δεύτερη είχε εκφράσει το παράπονό της το 2015 σε συνέντευξη που είχε δώσει στη Ζήνα Κουτσελίνη.

Η Μάρω Κοντού ρωτήθηκε την ίδια περίοδο για τη συγκεκριμένη δήλωση και περιορίστηκε στο να πει πώς άλλαξε η διαδρομή τους.

Συγκεκριμένα είχε πει: «Αρκετός κόσμος μας μπέρδευε με τη Μαίρη Χρονοπούλου. Ειδικά όταν ήμασταν γύρω στα 30, μας μπέρδευαν. Καλό ταξίδι κυρία Χρονοπούλου, μου είχαν πει στο αεροδρόμιο και είπα ευχαριστώ. Ήμασταν φίλες στα νιάτα μας, όταν ήμασταν στο Εθνικό θέατρο. Έχω να τη δω 22 χρόνια. Το ξέρω ότι παραπονέθηκε, δεν είδα τη συνέντευξή της, αλλά μου το είπαν. Κακώς παραπονέθηκε, αλλά όχι, δεν με στεναχώρησε» Χαθήκαμε στη διαδρομή Άλλος χαρακτήρας από εδώ, άλλος χαρακτήρας από εκεί. Άλλα τα ενδιαφέροντα του ενός και άλλα τα ενδιαφέροντα της άλλης. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να τη δω, έχουμε χαθεί, νομίζω δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα. Τη συμπαθώ, μαθαίνω τα νέα της»

Λορέντζο Καριέρε: Η τελευταία σύζυγος του πατέρα του αποκαλύπτει για τη Ματούλα – «Τον εγκατέλειψε…»

Η τελευταία σύζυγος του πατέρα του Λορέντζο Καριέρε, Ρομπέρτο Καριέρε, η Μαριαλένα Οικονομίδου, συνθέτρια, στιχουργός και ερμηνεύτρια αποκάλυψε την πραγματική σχέση που είχε η Ματούλα με τον γιο της.

Η σύζυγος του Ρομπέρτο Καριέρε με τον οποίο η Ματούλα απέκτησε τον Λορέντζο, εξομολογήθηκε: «Γνωριστήκαμε με τον Ρομπέρτο Καριέρε το 1979. Είχε χωρίσει από τη Ματούλα. Το παιδί, ο Λορέντζο, ήταν τεσσάρων ετών όταν τον γνώρισα και ασχολήθηκα σαν να ήταν δικό μου παιδί. Ένα καταπληκτικό και γλυκό παιδί, τρυφερό. Να σκεφτείς ότι δεν έβγαινα με τις φίλες μου για να βγαίνουμε μαζί και να είμαι κοντά του. Ήμουν 19 ετών τότε».

matoula81.jpg

Και συνέχισε στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη: «Παντρευτήκαμε με τον Ρομπέρτο Καριέρε το 1984. Ο Λορέντζο έμενε μαζί μας γιατί η Ματούλα είχε προβλήματα που τα γνωρίζει όλος ο κόσμος και είχε κάνει δύο φορές φυλακή. Το παιδί ήταν κοντά μας και μεγάλωσε με τα δύο παιδιά που έκανα εγώ με τον Ρομπέρτο. Ήταν και είναι πολύ αγαπημένα αδέλφια. Αυτό που θέλω να πω εδώ και χρόνια αλλά δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να κατηγορώ και γενικά να κουτσομπολεύω, είναι ότι ο Λορέντζο πέρασε πολλά σαν παιδί».

Και κατέληξε λέγοντας: «Πικράθηκε που η μητέρα του μπήκε στη φυλακή και του έκαναν bullying στο σχολείο. Πέρασε πάρα πολλά και κατάφερε το παιδί αυτό να προχωρήσει στη ζωή. Να γνωρίσει μια αξιόλογη γυναίκα και να αγαπηθούν και να κάνουν μια υπέροχη οικογένεια. Είναι καταπληκτικός πατέρας.

201209050939520.0074_LORENZO_CARRIERE_04092012.jpg

Όταν ήταν μικρός, εκείνη τον εγκατέλειψε. Τα παιδιά δεν φταίνε ποτέ. Εγώ που δεν είμαι φυσική του μητέρα, αλλά τον αγαπώ σαν παιδί μου, χαίρομαι που είναι ευτυχισμένος με τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Ποια μάνα θέλει να δει το παιδί της δυστυχισμένο;

matoula121.jpg

Στενοχωριέμαι που τολμάνε και κατηγορούν τον Λορέντζο. Για να μη μιλάει ένα παιδί στη μητέρα του, πρέπει -κατά τη γνώμη μου- να είναι βαθιά πληγωμένο. Στενοχωριέμαι, επειδή ξέρω πόσο ευαίσθητο είναι το παιδί. Από σεβασμό στον Λορέντζο και στη γυναίκα που “έφυγε” μπορώ να πω μέχρι εδώ. Να σταματήσουν να μιλάνε για τον Λορέντζο, γιατί υπάρχουν και μάρτυρες. Επειδή ο Λορέντζο είναι αξιοπρεπέστατος, γι’ αυτό κι εγώ πρώτη φορά επιτέλους πρέπει να πω την αλήθεια».

Μπέττυ Αρβανίτη: Ο διάσημος γιος της, η ηθοποιός νύφη της και το story του γάμου της

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε η Μπέττυ Αρβανίτη το μεσημέρι της Παρασκευής (13-10) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιο της, συγγραφέα και σκηνοθέτη, Αλέξη Σταμάτη.

«Αν δεν ήμουν έγκυος, δεν θα παντρευόμουν. Δεν μπορώ να πω ότι παντρεύτηκα κάποιον που δεν τον ήθελα, όχι δεν ήταν έτσι, αλλά το κίνητρο… Έλεγα ότι δεν πρόκειται να παντρευτώ ποτέ στη ζωή μου, έχω παντρευτεί τρεις φορές. Έλεγα ότι δεν θέλω να κάνω παιδί, όταν ήμουν 18 χρονών και όλα αυτά ανατράπηκαν εν μια νυκτί και μόνη. Δηλαδή θέλω να πω πως ήθελα να κρατήσω αυτό το παιδί πάση θυσία, δεν ξέρω… μεταφυσικό», είπε η ηθοποιός.

arvaniti-(2).jpg

«Παρά το μικρό της ηλικίας, ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβαινε και ήταν κάτι πάρα πολύ δυνατό. Με φόβιζε πάρα πολύ αλλά ήταν «πάμε». Ήταν δύσκολα εκείνη την εποχή συνδυαστικά με την δουλειά αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Όταν ήθελα κάτι, δεν υπήρχε περίπτωση να μην το κάνω», πρόσθεσε.

Σύζυγος του Αλέξη Σταμάτη και νύφη της ηθοποιού, είναι η επίσης ηθοποιός Εύα Σιμάτου. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε το 2015 και έχουν αποκτήσει ένα υπέροχο παιδί.

arvaniti-(4).jpg

«Κοίταξε, έχει μια πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία σε αυτό τον χώρο και είναι μια κορυφαία ηθοποιός. Με ενδιαφέρει η γνώμη της, θα την ακούσω, αλλά διαχωρίζω τα σχόλια θέλω να πω ότι κάποια πράγματα θα τα κρατήσω, κάποια πράγματα δεν θα τα κρατήσω, αλλά νομίζω ότι έχουμε σύγκλιση απόψεων ως επί το πλείστον. Δηλαδή, δεν είναι πολλές οι φορές που θα μου πει κάτι και θα της απαντήσω κάτι διαφορετικό, σε σχέση με τη δουλειά μας πάντα. Ευτυχώς, σε σχέση με αυτήν τη δουλειά ήταν πάρα πολύ όμορφα τα σχόλια της και ήταν πολύ ικανοποιημένη», έχει πει η ίδια για τη διάσημη πεθερά της.

Τηλεθέαση: Μαγγίρα ή Χρηστίδου και ποια εκπομπή σημείωσε μόλις 3,7%;

Τηλεθέαση: Η μάχη στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου που πέρασε (14-15/10) φαίνεται πως έχει ενταθεί ιδιαίτερα με την Μπέττυ Μαγγίρα και τη Σίσσυ Χρηστίδου να βρίσκονται σε μία μόνιμη κόντρα, τηλεοπτικά πάντα για τα νούμερα τηλεθέασης.

Με τον Νίκο Μάνεση να μην κινδυνεύει από την πρώτη θέση αφού σημείωσε το Σάββατο (14/10) 22,4% στο γενικό σύνολο και 17,3% στο δυναμικό κοινό, οι δύο κυρίες της πρωινής ζώνης του weekend μονομάχησαν για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

tiletheasi.jpg

Ξεκάθαρη νικήτρια στο δυναμικό κοινό ήταν η Μπέττυ Μαγγίρα με ποσοστό 16,1% όμως η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν μόλις μία αναπνοή πίσω από την αντίπαλό της στο γενικό σύνολο, σημειώνοντας 10,7% ποσοστό τηλεθέασης.

Όσο για τη μεσημεριανή ζώνη, η Ναταλία Γερμανού αποδείχτηκε για ακόμα μία φορά η απόλυτη νικήτρια με ποσοστό 14,6% στο δυναμικό κοινό και 16,8% στο γενικό σύνολο έναντι 8,9% στο δυναμικό κοινό του Κώστα Τσουρού και το 10,8% στο γενικό σύνολο.

Δείτε πώς διαμορφώθηκε ο πίνακας τηλεθέασης για την πρωινή ζώνη του Σαββάτου (14/10):

ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
ALPHAΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΕΣΗ17.3%22.4%
ANT1I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ16.1%10.8%
MEGAΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ12.3%10.8%
MEGAΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!12.3%10.7%
ΣΚΑΪΟΙ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟΙ11.8%15.3%
ΣΚΑΪΓΕΙΑ ΣΟΥ10.4%8.2%
ΕΡΤ1ΔΥΟ ΣΤΙΣ 103.7%

Αίας Μανθόπουλος: «Ράγισε καρδιές» το «αντίο» της Εβελίνας Παπούλια - «Καλό ταξίδι όπου και αν πας...»

«Αντίο» στον δικό της τηλεοπτικό Αίαντα Μανθόπουλο θέλησε να πει η Εβελίνα Παπούλια.

Η ηθοποιός αποχαιρέτησε, διαδικτυακά τον τηλεοπτικό της παρτενέρ από τον δεύτερο κύκλο της σειράς Δύο ξένοι με μία κοινή τους φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε την περίοδο που προβαλλόταν για πρώτη φορά η επιτυχημένη σειρά του Mega.

Η αγαπημένη ηθοποιός την οποία λατρέψαμε ως τηλεοπτική Μαρίνα Κουντουράτου μοιράστηκε με το διαδικτυακό της κοινό μία φωτογραφία και μερικά λόγια που... ραγίζουν καρδιές.

aias-pano.jpg

a

H ίδια έγραψε σε instastory της: «Καλό ταξίδι... όπου και αν είναι όπου και αν πας...»

Nα θυμίσουμε πως ο Αίας Μανθόπουλος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στη ΜΕΘ έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην Παιανία. Τελικά δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ενώ φίλοι και συγγενείς τού είπαν το τελευταίο «αντίο» την περασμένη Παρασκευή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved