Top 5: Πώς είναι σήμερα οι εγγονές της Βασιλειάδου, το ξέσπασμα Λιάγκα & η δύσκολη γέννα της Καρλάκη
Gossip Specials

Top 5: Πώς είναι σήμερα οι εγγονές της Βασιλειάδου, το ξέσπασμα Λιάγκα & η δύσκολη γέννα της Καρλάκη

Top 5: Την εβδομάδα που πέρασε, αναδείξατε με τα «κλικ» σας τα τοπ θέματα που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον σας. Ας τα δούμε ένα προς ένα...

Πρώτο θέμα στις προτιμήσεις σας ήταν εκείνο που «πάντρεψε» το παρελθόν με το παρόν.

1 Η Γεωργία Βασιλειάδου μας χάρισε πολλές στιγμές γέλιου αφού ήταν μία από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της κωμωδίας τόσο στον κινηματογράφο όσο και στο θέατρο. Η πιο ωραία "άσχημη" του ελληνικού κινηματογράφου είχε δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και μάλιστα έπαιρνε μαζί στα γυρίσματα των ταινιών της και τις εγγονές της.

WAS2.png

Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης είχε μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία, στην οποία η Γεωργία Βασιλειάδου ποζάρει με τις εγγονές της σε διάλειμμα των γυρισμάτων της ταινίας “Η λυγερή” το καλοκαίρι του 1968.

Ο λόγος για την Κατερίνα και την Τζίνα Αποστολίδου οι οποίες πόζαραν με την γιαγιά τους, Γεωργία Βασιλειάδου το μακρινό 1968.

Δείτε πως είναι σήμερα οι εγγονές της πατώντας εδώ

2 Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για την άλλοτε φίλη του Κάτια Νικολαΐδου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών. Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού προ ημερών ότι την γνώριζε και έκαναν παρέα στο παρελθόν.

Ο παρουσιαστής μιλώντας για την ηθοποιό που έφυγε νωρίς από τη ζωή, τόνισε: «Η Κάτια Νικολαΐδου έκανε κάποια στιγμή μία μαγειρική εκπομπή. Επειδή είναι πολύ ωραίο να βγαίνουμε όλοι και να κάνουμε προφανή ευχολόγια στην τηλεόραση που θα μας κάνουν συμπαθείς για να ανεβάσουμε followers στο Instagram και στο twitter. Η εύκολη λύση. Το ψέμα αυτό το βλέπετε από το σύνολο των εκπομπών. Εδώ εμείς έχουμε μία διαφορετική προσέγγιση κι εγώ έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης που τόσα χρόνια τον μοιράζομαι μαζί σας. Ζούμε σε μία κοινωνία απολύτως ρατσιστική που δυστυχώς κανένα metoo και καμία πολιτική ορθότητα δεν αναδεικνύει τον ρατσισμό. Αναδεικνύουμε τον ρατσισμό και κάποιες κακά κομμάτια της κοινωνίας μας, μόνο όταν αυτά είναι εμπορικά ή θεωρούμε ότι θα κάνουν καλό σε εμάς.»

1699521075425-737344969-katianikolaidou_official_1669881146_2983501759414093679_184463901.jpg

Και πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας: «Κανείς δε μιλάει για τον ηλικιακό ρατσισμό, κανείς δε μιλάει για τον ρατσισμό αποκλεισμού ανθρώπων που η κοινωνία τους θεωρεί αρρώστους. Άρα ανίκανους να παίξουν και να πρωταγωνιστήσουν. Εγώ διατυπώνω σήμερα ένα ερώτημα. Η κοπέλα αυτή από τη μέρα που έπαθε καρκίνο και πάλεψε γενναία 20 χρόνια, της έγιναν οι αντίστοιχες προτάσεις του ταλέντου της από τηλεόραση και θέατρο; Και απευθύνομαι σε όλους όσοι ανήκουν στον χώρο αυτό. Και της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

3 Ο Σταύρος Ζαλμάς ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά, ο Έρωτας Φυγάς και υποδύεται τον Στέφανο Παράσχο μίλησε για την καθημερινή σειρά, την αναγνωρισιμότητα και τα αναληθή δημοσιεύματα.

Ο ηθοποιός τόνισε: «Γνωρίζαμε ότι θα συνεχιστεί το σίριαλ πριν το καλοκαίρι. Έφτασαν και σε εμάς οι ψίθυροι για την μετακίνηση σε άλλο κανάλι. Εάν πρόκειται να γίνει μετακίνηση της σειράς σε άλλο κανάλι θα γίνει από τον Γενάρη, μέχρι τέλος Δεκεμβρίου υπάρχει συμβόλαιο με το κανάλι».

Η δημοτικότητα του Σταύρου Ζαλμά εκτοξεύτηκε μετά την θρυλική σειρά «Άγγιγμα Ψυχής» και τον απαγορευμένο έρωτα της Δέσποινας (Θεοφανία Παπαθωμά) και του πατέρα Ιωάννη. Όπως ανέφερε ο ηθοποιός, μετά τη σειρά δεν του προτάθηκε αντίστοιχος ρόλος, αλλά μία διαφήμιση την οποία αρνήθηκε.

«Η αναγνωρισιμότητα δεν με τρόμαξε, αλλά με έκανε για λίγο χαζό», είπε.

zalmas-1.jpg

«Από το «Άφρικα» θυμάμαι το ταξίδι δυο μηνών που κάναμε και γυρίσαμε όλη την Κένυα. Πήγαμε να γυρίσουμε μία σκηνή κοντά σε ελέφαντες που ερωτοτροπούσαν, από τύχη είμαστε ζωντανοί. Η εμπειρία στα χωρία των Μασάι ήταν συγκλονιστική, είναι τεράστιοι, καλλίγραμμοι και κυκλοφορούν γυμνοί», είπε για τα γυρίσματα της σειράς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

4 Κηδεία Κάτιας Νικολαΐδου: Απαρηγόρητη η κολλητή της φίλη, Μπέσσυ Μάλφα στο τελευταίο αντίο στην ηθοποιό.

Οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοι της Κάτιας Νικολαΐδου της είπαν σήμερα, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου το τελευταίο “αντίο” στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Η Μπέσσυ Μάλφα συνοδευόμενη από τον σύζυγός της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τη μια της κόρη, την Όλγα παρευρέθηκε στο τελευταίο αντίο στην αδερφική της φίλη.

Η ηθοποιός, η οποία κρατούσε στα χέρια της ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς.

201902110907410.9224_MPESI_MALFA_KATIA_NIKOLAIDOY_622019-(1).webp

Να σας θυμίσουμε ότι στο Πρωινό είχε πει για τον θάνατο της Κάτιας: «Είμαι βαθιά στεναχωρημένη, ήταν η καλύτερή μου φίλη. Ήταν ένας άγιος άνθρωπος, πολύ σημαντικός για εμένα. Πολύ σημαντικός για πολλούς, για την τέχνη, μία σπάνια κοπέλα. Αυτή τη στιγμή είμαι όπως καταλαβαίνετε σχεδόν παράλυτη από τη στεναχώρια μου… Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω»!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

5 Η Μαρία Καρλάκη έγινε μανούλα χθες 11/11 για πρώτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού κράτησε στην αγκαλιά της τον γιο της που είχε στην κοιλίτσα της για μήνες.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, η όμορφη τραγουδίστρια χρειάστηκε να νοσηλευτεί προαιρετικά στην εντατική καθώς λόγω ψυχολογικού φορτίου είχε μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και πέρασε εξίσου δύσκολα το προηγούμενο διάστημα.

karlaki_maria_1696000205_3202604307541827354_43125278.jpg

Φίλοι και γνωστοί μόλις πληροφορήθηκαν ότι γέννησε την έπαιρναν τηλέφωνο όμως είχε το κινητό κλειστό και τους ανησύχησε. Ο λόγος ήταν ότι βρισκόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Πιέστηκε πολύ ψυχολογικά όμως τέλος καλό, όλα καλά!

Αυτή η περιπέτεια λοιπόν κράτησε μόλις για μια μέρα και πλέον δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας. Η Μαρία Καρλάκη βγήκε από την εντατική και παραμένει στο μαιευτήριο Ιασώ, μέχρι αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές.

karlaki_maria_1696587480_3207530724352091875_43125278.jpg

Διαβάστε περισσότερα εδώ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved