Οι τραγουδίστριες που βίωσαν κακοποίηση από ερωτικούς συντρόφους τους- Συγκλονιστικές μαρτυρίες
Gossip Specials

Οι τραγουδίστριες που βίωσαν κακοποίηση από ερωτικούς συντρόφους τους- Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών : Μία ημέρα  αφιερωμένη στις γυναίκες εκείνες που στάθηκαν στα πόδια τους, έδωσαν ένταση στη φωνή τους και μίλησαν δημόσια για την κακοποίηση που υπέστησαν από πρώην σύντροφό τους. 

Είναι όμως και μια ημέρα που πρέπει να αφυπνίσει όλες εκείνες τις κακοποιημένες γυναίκες που ακόμη δεν έχουν βρει την τόλμη να «σπάσουν» τη σιωπή τους.

Μαίρη Λίντα: «Δεν γίνεται να τρως ξύλο για το τίποτα. Δεν είμαστε ζώα»

201406261041210.8358_MAIRI_LINTA_25062014.jpg

Μαίρη Λίντα

Η Μαίρη Λίντα είχε μιλήσει για την κακοποίηση που είχε δεχτεί από το δεύτερο σύζυγό της. «Δεν άντεχα την πολύ κακή συμπεριφορά και το ξύλο. Έφυγα. Είχα τη δύναμη, όμως, γιατί είχα ένα ”χρυσό βραχιόλι” στο χέρι μου, τη δουλειά μου. Είπα ”δεν είναι ανάγκη. Γιατί να κάθομαι να δέχομαι αυτό τον εξευτελισμό; Δεν γίνεται να τρως ξύλο για το τίποτα. Δεν είμαστε ζώα. Με κακοποιούσε κάθε τρεις και λίγο. Έφυγα και μεγάλωσα το παιδί μου με αξιοπρέπεια. Μια φορά, στο τελευταίο ξύλο, το πήρα απόφαση και τελείωσε. Μου είχε τελειώσει και ερωτικά με αυτή τη συμπεριφορά. Μετά έκανα και τον τρίτο μου γάμο. Είχα την τύχη να έχω τρεις πολύ ωραίους άντρες. Με άσχημο δε θα πήγαινα ποτέ. Και έμεινα με αυτούς τους τρεις. Από τότε δεν ξανακοίταξα κανέναν», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Εγώ η τραγουδίστρια.

Κατερίνα Στανίση: «Να μην βγάζουμε τα νεύρα και τα απωθημένα μας και ξεσπάμε χωρίς λόγο στον άνθρωπο που μοιραζόμαστε τη ζωή μας»

201907291301560.6517_KATERINA_STANISI_2772019.jpg

Κατερίνα Στανίση

«Έχω συγχωρήσει τους άντρες που φέρθηκαν κακοποιητικά σε μένα, άλλα δεν θα ήθελα να τους δω ποτέ. Αλλάζουν οι δρόμοι μας, αλλά ταράχτηκα, μου φέρνει μνήμες αρνητικές. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι η γυναίκα έχει αξία και προσωπικότητα. Και να μην βγάζουμε τα νεύρα και τα απωθημένα μας και ξεσπάμε χωρίς λόγο στον άνθρωπο που μοιραζόμαστε τη ζωή μας. Έτσι δεν μπορείς να χτίσεις ούτε οικογένεια ούτε τίποτα. Τα πέρασα γιατί δεν είχα πού να καταφύγω. Σκέφτηκα να τα καταγγείλω αλλά «δεν με έπαιρνε». Όταν η γυναίκα είναι έτσι και δεν περνάει καλά και φτάνει σε ακρότητες και δεν πάει άλλο, πάει να ζητήσει βοήθεια, γιατί θα γίνει ξανά και ξανά, δεν σταματάει ποτέ», σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή Πάμε Δανάη η Κατερίνα Στανίση.

Άντζελα Δημητρίου: «Με ζήλευε παράφορα και μια φορά με χτύπησε. Δεν μιλάμε για απλό χαστούκι. Μιλάμε για ξύλο»

5810_ANTZELA_DIMITRIOY_20112022.jpg

Άντζελα Δημητρίου

«Με ζήλευε παράφορα και μια φορά με χτύπησε. Δεν μιλάμε για απλό χαστούκι. Μιλάμε για ξύλο. Δεν υπήρξε δεύτερη. Άνοιξα την πόρτα, έφυγα, του έκανα μήνυση, την οποία απέσυρα μετά. Δεν επιτρέπεται ένας άντρας να χτυπάει μια γυναίκα. Και αν έφτασα στο σημείο να χτυπήσω τον σύζυγό μου -πίστεψέ με- κανονικά θα έπρεπε να του σπάσω το κεφάλι με τόσο κέρατο που μου έριξε. Δεν έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι δεύτερη. Αν αισθανθώ ότι είμαι δεύτερη, φεύγω», είχε δηλώσει η Άντζελα Δημητρίου στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, Τετ- α- τετ.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved