Όταν οι γυναίκες της showbiz έσπασαν τη σιωπή τους- Οι ανατριχιαστικές περιγραφές τους
Gossip Specials

Όταν οι γυναίκες της showbiz έσπασαν τη σιωπή τους- Οι ανατριχιαστικές περιγραφές τους

Σήμερα, 25 Νοεμβρίου είναι η Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών όπως ανακηρύχθηκε το 1999 από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Είναι γεγονός ότι στη χώρα μας αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, η έμφυλη βία κατά των γυναικών έχει πάρει τρομακτικές διαστάσεις, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Χρειάζεται δύναμη ψυχής και τόλμη να αποτινάξεις από πάνω σου τον δυνάστη και πολλές είναι οι επώνυμες που έχουν καταθέσει τις δικές τους συγκλονιστικές ιστορίες και πώς κατάφεραν να ξεφύγουν.

Άννα Μαρία Βέλλη: «Πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα»

201909251230350.1875_ANA_MARIA_VELI_24092019.jpg

Άννα Μαρία Βέλλη

« Άρχισε να μου ρίχνει αρχικά μικρές σφαλιάρες και μετά μεγαλύτερες. Αφού μείναμε μαζί άρχισε να ψάχνει το κινητό μου και να βλέπει μηνύματα από παλιά μου σχέση όταν του απάντησα “το παρελθόν μου δεν σε αφορά” εκεί έφαγα το πρώτο μου χαστούκι. Ένα βράδυ καθόμασταν και βλέπαμε ταινία όταν χωρίς προφανή λόγο άρχισε να με κατηγορεί ότι φλερτάρω με έναν συνάδερφό μου. Όταν του είπα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει με κλείδωσε στο δωμάτιο, άρπαξε το κινητό μου και άρχισε να ψάχνει τα “πειστήρια” της παράλληλης σχέσης μου. Όταν δεν βρήκε κάτι, με ξεκλείδωσε από το δωμάτιο, συνέχισε να μου φωνάζει και να με βρίζει και εν τέλει πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα, με αποτέλεσμα αυτή εδώ τη φωτογραφία», είχε πει η Άννα Μαρία Βέλλη σε εκδήλωση για την κακοποίηση των γυναικών.

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Έκανα ασφαλιστικά μέτρα όταν συνειδητοποίησα τι γινόταν»

0017_NTORA_MAKRIGIANI_2.jpg

Ντόρα Μακρυγιάννη

«Έκανα ασφαλιστικά μέτρα όταν συνειδητοποίησα τι γινόταν. Όταν το βιώνεις, δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται, γι' αυτό υπάρχει και η ψυχολογική βία, εκτός από τη σωματική. Συνειδητοποίησα ότι όλο αυτό είναι εκτός των δυνατοτήτων μου και ότι δεν μπορώ να το ελέγξω, όμως μπορώ να το σταματήσω και να του δώσω να το καταλάβει, γιατί ήταν καθαρά ψυχολογικά τα αίτια του άλλου ανθρώπου. Η ζήλια δεν ήταν μόνο ζήλια, υπήρχαν ψυχολογικά θέματα. Όλοι μπορούν να ζηλέψουν, αλλά δεν φτάνεις σε αυτό το σημείο. Εκεί ξύπνησα, ζήτησα ασφαλιστικά μέτρα και απλά συνήλθα και κατάλαβα τι γίνεται, ότι δεν είναι δικό μου λάθος. Δυστυχώς, είναι κρίμα να συμβαίνει σε ευάλωτες ηλικίες», είχε δηλώσει η Ντόρα Μακρυγιάννη σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Χαμογέλα και πάλι.

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Ήταν σωματική βία και σεξουαλική βία. Ήταν μία πολύ κακοποιητική σχέση»

TOM_5775.jpg

Παυλίνα Βουλγαράκη

ndpphoto@gmail.com

«Ήταν σωματική βία και σεξουαλική βία. Ήταν μία πολύ κακοποιητική σχέση. Δεν ήταν ακριβώς σχέση, ήταν αυτό που θέλεις να φύγεις από τη σχέση και με το που το καταλάβει ο άλλος, δεν μπορείς να φύγεις. Ήταν η προσπάθειά μου να λήξω μια επαφή που δεν μου ταίριαξε και τελικά ο άλλος βγήκε... εγκληματίας. Με βοήθησε πάρα πολύ μια κολλητή μου φίλη, που κατάλαβε τι συνέβαινε. Είδε στο πρόσωπό μου κάποια σημάδια και στα χέρια, που δεν έβγαζαν νόημα. Κατάλαβε ότι με έχει χάσει από το περιβάλλον της κάποιες εβδομάδες. Κάπως τα κατάφερε και εντόπισε πού ήμουν εγώ με αυτόν τον τύπο και ήρθε και μας βρήκε. Τον χειρίστηκε με έναν τρόπο, ώστε να με αφήσει να φύγω, ότι “η κοπέλα χρειάζεται να πάει στο νοσοκομείο, είναι επικίνδυνο πια αυτό που κάνεις, είσαι καλό παιδί”... Τον χειρίστηκε άψογα. Με το που βρήκα την πρόσβαση και την επαφή με τον έξω κόσμο, εξαφανίστηκα και δεν με ξαναείδε ποτέ», είχε πει σε συνέδριο για την κακοποίηση των γυναικών. Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο gossip-tv η Παυλίνα Βουλγαράκη είχε πει χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι προέκυψε ξαφνικά και δεν είχα ιδιαίτερα σημάδια. Με την εμπειρία μου ως γυναίκα ίσως ένα σημάδι να ήταν η τόσο μεγάλη κι υπερβολική επιμονή στο φλερτ, εννοώ παρά ήταν».

Τάμτα: «Είχα πέσει στο παρελθόν θύμα ψυχολογικής βίας μέσα σε σχέση μου. Έχω νιώσει το φόβο να θέλω να ξεφύγω από μια κατάσταση και να μην μπορώ»

officialtamta_1665154014_2943847697355007889_483172010.jpg

Τάμτα

«Είχα πέσει στο παρελθόν θύμα ψυχολογικής βίας μέσα σε σχέση μου. Έχω νιώσει το φόβο να θέλω να ξεφύγω από μια κατάσταση και να μην μπορώ. Καταλάβαινα ότι αυτή η σχέση δε μου ταίριαζε, ότι ήταν λάθος, αλλά επειδή ήμουν αρκετά μικρή χρειάστηκε να περάσει χρόνος ώστε να τα βρω με τον εαυτό μου και να συνειδητοποιήσω τι μου συνέβαινε. Μόλις το κατάλαβα, πάτησα γερά στα πόδια μου και πήρα τα μέτρα που χρειαζόταν να πάρω», είχε εξομολογηθεί η Τάμτα σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello.

Μάρω Λύτρα: «Πάντα μετά τη βία σου λέει ‘Συγγνώμη, σ’ αγαπάω, δεν το ήθελα’. Σου δείχνει αγάπη και αυτομάτως ξεχνάς αυτό που σου έκανε»

201101241237340.3013_MARO_LITRA_2112011.jpg

Μάρω Λύτρα

«Ένιωθα μόνο φόβο τίποτα άλλο. Νιώθεις τόσο άσχημα εκείνη τη στιγμή, που έχεις ανάγκη να σου πει κάποιος σ’ αγαπώ και να σε αγκαλιάσει. Και ο μόνος άνθρωπος που είναι εκεί γύρω σου είναι αυτός. Και αυτός πάντα μετά τη βία σου λέει ‘Συγγνώμη, σ’ αγαπάω, δεν το ήθελα’. Σου δείχνει αγάπη και αυτομάτως ξεχνάς αυτό που σου έκανε. Ηρεμείς και μετά τα ξεχνάς όλα. Και μένεις για αυτά τα τρία δευτερόλεπτα αγάπης που θα σου δώσει αυτός ο μ…ς. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βγεις από μια τέτοια σχέση. Δεν είναι γιατί σου πέρασε το ξύλο ή νιώθεις ότι φταις εσύ. Πιστεύω ότι είναι σαν ένα μικρό παιδάκι που κάθεται στη γωνία και κλαίει και θέλει κάποιον να το αγκαλιάσει και να το φιλήσει και δεν είναι κανείς άλλος γύρω του να του δώσει αυτή την αγάπη. Και είναι αυτός ο άνθρωπος που ξαφνικά αλλάζει μορφή, αλλάζει», είχε δηλώσει η Μάρω Λύτρα σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved