Τοπ 5: Η ορκωμοσία του γιου των Οικονόμου-Κουλούρη & πώς κατάφερε να χάσει 30 κιλά ο Ιορδανίδης
Gossip Specials

Τοπ 5: Η ορκωμοσία του γιου των Οικονόμου-Κουλούρη & πώς κατάφερε να χάσει 30 κιλά ο Ιορδανίδης

Τοπ 5: Πολλά και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα, και αυτή την εβδομάδα τα θέματα που αναδείξατε εσείς με τα κλικ σας ως τα κορυφαία! Ας τα δούμε ένα προς ένα... 

1 Οδυσσέας Σταμούλης: Σοκ από τα αποτελέσματα της αυτοψίας στο σημείο όπου πνίγηκε ο 11χρονος γιος του

Ο Οδυσσέας Σταμούλης πριν από τρεις μήνες έχασε τον 11χρονο γιο του, που πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας.

Ο αδελφός του, Ισίδωρος Σταμούλης είχε μιλήσει στην εκπομπή Το Πρωινό και είχε πει: «Κανείς δεν ξέρει πώς το παιδί μπλέχτηκε στη σημαδούρα. Ήταν πάρα πολύ προσεκτικό. Ήταν ένα πάρα πολύ ιδιαίτερο παιδί που πρόσεχε πολύ και ειδικά στη θάλασσα. Κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να έγινε, να πάει τόσο μακριά σε μία σημαδούρα. Ως πού έφτασε αυτό, δεν ξέρουμε. Ήταν σχεδόν 15 μέτρα μακριά η σημαδούρα».

Το πρωί της Πέμπτης, 30/11, στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο δικηγόρος του Οδυσσέα Σταμούλη, κ. Μαρακάκης, ανέφερε ότι: «Υπάρχουν κάποια δεδομένα αδιαμφισβήτητα, όπως το ότι η συγκεκριμένη σημαδούρα είναι τριπλάσια σε όγκο από τις υπόλοιπες καθώς και το ότι δεν υπήρχε καμία ενημέρωση των λουόμενων ή των κατοίκων σχετικά με τη χρησιμότητα αυτών των σημαδούρων. Αυτό που προκάλεσε το δυστύχημα, είναι το ότι το σχοινί που έδενε τη σημαδούρα με τη βάση της, ήταν πολύ μεγαλύτερο από το βάθος στο σημείο όπου ήταν τοποθετημένη, αλλά και το ότι το βάρος που τη συγκρατούσε ήταν πολύ ελαφρύ αναλογικά με τον όγκο που συγκρατούσε».

2 Δημήτρης Οικονόμου - Αλεξία Κουλούρη: Περήφανοι γονείς στην ορκωμοσία του γιου τους

Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Αλεξία Κουλούρη με την κόρη τους, Μαριάννα βρέθηκαν προ ημερών στην ορκωμοσία του γιου τους, Γιώργου που αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

20231121115148_3D0A4717.jpg

Οι περήφανοι γονείς δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζουν τον γιο τους την ώρα της ορκωμοσίας του και στη συνέχεια όλη η οικογένεια μαζί πόζαρε στον φωτογραφικό φακό.

3 Σκιαδαρέσης: «Όταν έφυγε ο γιος μου είπα στην Μπέσσυ Μάλφα ότι είναι ευκαιρία να ζήσουμε οι δυο μας»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης βρέθηκε προ ημερών καλεσμένος στο «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την ζωή του, τα επαγγελματικά του, για την συμμετοχή του στη νέα καθηλωτική σειρά του MEGA, «Το Ναυάγιο», αλλά και για την παράσταση «Ο Αμπιγιέρ» που πρωταγωνιστεί.

gerasimos-skiadaresis.jpg

Ο ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά του και για την δική τους επαγγελματική πορεία.

«Όταν έφυγε ο γιος μου είπα στην Μπέσσυ Μάλφα, την σύζυγό μου, ότι είναι ευκαιρία να ζήσουμε οι δυο μας. δεν έχουμε προλάβει απ' τις δουλειές μας να κάνουμε κάτι ή κάποιο ταξίδι. Δεν έχω προλάβει να «χαρώ» αυτό του να είσαι μόνος με τον σύντροφό σου και τα παιδιά να έχουν πάρει τον δρόμο τους. Συμμετέχω και στους «Άγαμους Θύτες» και… έμπλεξα», υπογράμμισε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης πάντα με χιουμοριστική διάθεση.

«Είμαι τύπος που του αρέσουν τα Χριστούγεννα. Η Μπέσσυ δεν άφησε γωνιά που να μην στολίσει. Από τους τρεις ρόλους μου σε θέατρο και τηλεόραση δεν έχω κοινά με κάποιον. Ίσως με το Milky Way αλλά ο χαρακτήρας μου δεν είναι και τόσο ανεπτυγμένος για να πω πολλά», σχολίασε ο ίδιος κλείνοντας.

4 Δανάη Μιχαλάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννα: «Γιώργο μου. Αγάπη μου. Αν...»

Η ηθοποιός, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε άκρως συγκινητικά λόγια στη λεζάντα της.

«Στην κόρη μου: Σου έδωσα ζωή αλλά στα αλήθεια εσύ μου έδωσες την δική μου! Έναν καινούργιο κόσμο, τον δικό σου κόσμο που θα ανακαλύψουμε μαζί.

Στον άντρα μου: Γιώργο μου. Αγάπη μου. Αν κάτι έκανα σωστό στη ζωή μου, είναι που σου έδωσα απλόχερα την καρδιά μου. Κάποτε σου έλεγα: Ή κανείς ή και οι δύο μαζί. Τώρα λοιπόν είμαστε τρείς!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ, στους σωτήρες μου ! Στον γιατρό μου @sotiristrompoukis , την μαία μου @stamvara για όλη τη «διαδρομή» και το προσωπικό του Ιασώ για την διαρκή φροντίδα αυτές τις μέρες», έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μιχαλάκη.

5 Τάσος Ιορδανίδης: Έτσι κατάφερε να χάσει 30 κιλά - Μάθε τι άλλαξε στη διατροφή του

Ο Τάσος Ιορδανίδης κατάφερε να χάσει 30 κιλά και η αλλαγή στην εμφάνισή του είναι θεαματική!

Όπως είναι γνωστό, ο ηθοποιός κατάφερε την περίοδο της καραντίνας να χάσει τριάντα κιλά αλλάζοντας πλήρως τις διατροφικές του συνήθειες και παραμένει fit!

iordanidis-65.jpg

Ο τηλεοπτικός Μάνος Βρεττάκος από τη σειρά Γη της Ελιάς είπε στο Πάμε Δανάη ότι για να χάσει τα κιλά που ήθελε εκτός από τη γυμναστική που έβαλε στην καθημερινότητά του, έκοψε τη γλουτένη, τη ζάχαρη και πρόσθεσε φρούτα και λαχανικά στη διατροφή του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved