Κόνι Μεταξά: Η στιγμή που αντικρίζει το πρόσωπό της σε γιγαντοοθόνη στην Times Square
Gossip Specials

Κόνι Μεταξά: Η στιγμή που αντικρίζει το πρόσωπό της σε γιγαντοοθόνη στην Times Square

Συγκινημένη και τρελά ευτυχισμένη είναι η Κόνι Μεταξά με όσα ζει τις τελευταίες ώρες στην Αμερική. Το πρόσωπό της, για δεύτερη φορά, μέσα σε μερικούς μήνες, φιγουράρει στην Times Square και δεν μπορεί να το πιστέψει.

Δεν είναι και λίγο πράγμα να περπατάς στη Νέα Υόρκη και ξαφνικά να αντικρίζεις το πρόσωπό σου αφίσα στο billboard στην Times Square. Ακόμη και στα πιο τρελά σου όνειρα δεν μπορείς να το φανταστείς. Κι όμως η Κόνι Μεταξά όχι απλά το φαντάστηκε αλλά το έζησε κιόλας. Και μάλιστα για δεύτερη φορά.

konnie1.jpg

Τον Σεπτέμβριο του 2023, είδαμε για πρώτη φορά την Κόνι Μεταξά στο billboard, στην Times Square, σε μία διαφήμιση για τo lip gloss, που έχει δημιουργήσει. Το βράδυ της Πέμπτης (25/01) η Κόνι βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και αντίκρισε την αφίσα της και η χαρά της ήταν μεγάλη.

konnie2.jpg

Το gossip-tv έχει αποκλειστικό βίντεο της στιγμής που η Κόνι αντικρίζει την αφίσα της. Δείτε τον τρόπο που αντέδρασε στο βίντεο που ακολουθεί:

Μαζί της, φυσικά, στο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη είναι και ο σύζυγός της, Μάριος Καπότσης. Το ζευγάρι βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην Αμερική λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Συγκεκριμένα η influencer και τραγουδίστρια πρόκειται να πραγματοποιήσει εμφανίσεις στη Νέα Υόρκη μαζί με τον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος φυσικά, ταξίδεψε μαζί με το ζευγάρι για την μαγευτική πόλη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved