Until death do us apart: Οι γάμοι που κράτησαν μέχρι… τέλους!
Gossip Specials

Until death do us apart: Οι γάμοι που κράτησαν μέχρι… τέλους!

Παγκόσμια Ημέρα Γάμου: Μέχρι ο θάνατος να τους χωρίσει! Έξι ζευγάρια που έζησαν μία ολόκληρη ζωή μαζί και μόνο ο θάνατος κατάφερε να δώσει τέλος στον έρωτα και την ευτυχία τους! 

Είναι από τα ζευγάρια που όλοι εμείς οι ρομαντικοί θα θέλαμε να ζήσουμε την ίδια ιστορία αγάπης με εκείνα. Να ζήσουμε και να γεράσουμε με το έτερον ήμισύ μας. Μπορεί η δύσκολη στιγμή του αποχωρισμού για τον έναν από τους δύο να είναι πολύ σκληρή, όμως οι γλυκιές αναμνήσεις μένουν πάντα πίσω για να αναβιώνουν έναν μεγάλο έρωτα και μία ακόμα μεγαλύτερη αγάπη...

Ένα από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα ήταν η Τζένη Καρέζη και ο Κώστας Καζάκος. Ο έρωτάς τους υπήρξε σχεδόν κινηματογραφικός και μάλιστα ξεκίνησε και κινηματογραφικά.

«Είχαμε συναντηθεί αρκετές φορές σε δουλειές, αλλά πριν από εκείνο το γύρισμα ήταν σαν να μην είχαμε ειδωθεί ποτέ πιο πριν. Ήταν Δευτέρα θυμάμαι. Μου είχαν πει να πάω στα Ίσθμια για το γύρισμα. Έπαιζα στην ταινία έναν λοχαγό. Είχα βάλει, λοιπόν, τη στολή μου από το στούντιο του Φίνου και πήγα ντυμένος. Εκεί ήταν η Τζένη με τον σκηνοθέτη Ντίνο Δημόπουλο. Περιμέναμε να περάσει ένα πλοίο για να γυρίσουμε τη σκηνή. Καθίσαμε κάτω από μια ελιά και αρχίσαμε να παίζουμε τάβλι. Ήταν μανιακή ταβλαδόρισσα η Τζένη. Τελικά, ήταν μια παρτίδα τάβλι που κράτησε 26 χρόνια» είχε εξιστορίσει ο αξέχαστος Κώστας Καζάκος για τη γνωριμία του και τον έρωτά του με την Τζένη Καρέζη η οποία έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 1992 μόλις στα 60 της, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

https://www.instagram.com/p/CcNTIpdrLyy/

Ένα άλλο ζευγάρι που έζησε μία πολύ ευτυχισμένη ζωή αλλά ο θάνατος ήρθε για να τα διαλύσει όλα, ήταν η Ζωή Λάσκαρη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Λίγο πριν συμπληρώσουν 40 χρόνια γάμου που έγινε το 1976, έρχονταν τα δυσάρεστα νέα για να βυθίσουν στο απόλυτο πένθος μία ολόκληρη Ελλάδα. Η Ζωή Λάσκαρη, στις 18 Αυγούστου του 2017 άφηνε στον ύπνο της την τελευταία της πνοή, ήρεμα και γαλήνια, σε πλήρη αντίθεση με τη γεμάτη λάμψη και πολύ ενδιαφέρουσα ζωή της. Ήταν η μέρα που ο κορυφαίος ποινικολόγος θα άρχιζε να μαθαίνει πώς να ζει τη ζωή του ξανά μόνος, χωρίς το ταίρι του στο πλευρό του.

Αρκετά χρόνια νωρίτερα, κάτι ανάλογο έζησε και η Βάσω Καζαντζίδη, σύζυγος του αξέχαστου Στέλιου Καζαντζίδη. Ήταν 14 Σεπτεμβρίου του 2001 όταν μία από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές της χώρας μας, αν όχι η μεγαλύτερη, σιωπούσε για πάντα και μαζί του σιωπούσε και η συντροφικότητα και η αγάπη για τη Βάσω Καζαντζίδη. Η χήρα του, 23 χρόνια μετά συνεχίζει να τον μνημονεύει και να μιλάει με πάθος και με απόλυτο θαυμασμό για τον άντρα που έμελλε να της αλλάξει για πάντα τη ζώη.

201712271448000.4370_NTENISI_KAZANTZIDI_25122017.jpg

Η Βάσω Καζαντζίδη

Βοσκόπουλος-Γκερέκου: Αυτοκολλητάκι μου

Έγραψαν ιστορία ως ζευγάρι, τόσο στη πραγματικότητα όσο και σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε τα τόσα τραγούδια που έγραψε ο Τόλης για τα υπέροχα μάτια της Άντζελας Γκερέκου αλλά και το ντουέτο τους «Αυτοκολλητάκι μου», τους στίχους του οποίου είχε γράψει εκείνη και τη μουσική εκείνος.

Στις 19 Ιουλίου 2021 η μαγική φωνή του Τόλη Βοσκόπουλου σίγησε για πάντα, όχι όμως και τα συναισθήματα της Άντζελας Γκερέκου για τον άνδρα με τον οποίο πορεύτηκε για 25 ολόκληρα χρόνια.

«Αφοσιώθηκα στην κοινή μας ζωή από αγάπη, αλλά αυτό που δεν μου ζήτησε ποτέ ήταν να αφομοιωθώ, με την έννοια να χάσω τον εαυτό μου. Αντίθετα, παρόλες τις δυσκολίες που πέρασε, με προέτρεψε να ασχοληθώ με την πολιτική. Ασχολήθηκα με την πολιτική γιατί ήταν – σχεδόν – ένα χατίρι που έκανα στον Τόλη Βοσκόπουλο» είχε πει η Άντζελα Γκερέκου για τον Τόλη Βοσκόπουλο λίγο καιρό μετά τον θάνατό του, μιλώντας για την υπέροχη κοινή πορεία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια.

Βασίλης Καρράς: Πόνος και θλίψη για τη Χριστίνα του

«Εγώ παντρεμένος γεννήθηκα. Στα 18 μου γνώρισα τη γυναίκα μου και στα 20 παντρεύτηκα. Γυναίκα, τη λέω. Έτσι φώναζε κι ο πατέρας μου τη μάνα μου. Στην οικογένειά μου κρατάμε τις παραδόσεις. Πάντως, το όνομά της είναι Χριστίνα. Και εκνευρίζεται πολύ όταν μουρμουρίζει και δεν της απαντάω» είχε πει σε μία από τις σπάνιες φορές που είχε δώσει συνέντευξη ο Βασίλης Καρράς στις οποίες ακόμα σπανιότερα μιλούσε για την προσωπική του ζώη. Η Χριστίνα του ήταν η χαρά του, η γυναίκα που του πρόσφερε το μεγαλύτερο δώρο, την κόρη του... Και ήταν και η γυναίκα που έμελλε να ζήσει πριν από λίγους μήνες τον αβάσταχτο πόνο του αποχωρισμού. Ενός αποχωρισμός που ακόμα είναι νωπός και δύσκολα η ίδια θα καταφέρει να ξεπεράσει.

BK.jpg

H σύζυγος του Βασίλη Καρρά με την κόρη τους στο τελευταίο «αντίο» στον τραγουδιστή.

Η κυρά-Γιώργαινα και το πένθος του Σμαραγδή

Κυρά Γιώργαινα συνήθιζαν να λένε χιουμοριστικά τη σύζυγο του Γιώργου Κατσαρού, Μιρέλλα όταν ήθελαν να πειράξουν το ζευγάρι. Η Μιρέλλα Κατσαρού λοιπόν αποφάσισε να φύγει για τους ουρανούς, αφήνοντας πίσω της, βυθισμένο στο πένθος τον σύζυγό της και τους δύο γιους της. «Εζησε με τον πατέρα μου πενήντα χρόνια γεμάτα από αγάπη και ευτυχία. Οχι επειδή είναι γονείς μου, αλλά επειδή τους έζησα, ήταν μια σπάνια περίπτωση δεμένου ζευγαριού» είχε δηλώσει το 2016 που έφυγε από τη ζωή η Μιρέλλα Κατσαρού, ο γιος της, ο αθλητικός συντάκτης Αντώνης Κατσαρός.

201610151754030.5562_GIANIS_SMARAGDIS_ME_TIN_SIZIGO_TOY_14102016-(1).jpg

Ο Γιάννης Σμαραγδής με τη σύζυγό του Ελένη, λίγο καιρό πριν εκείνη φύγει από τη ζωή.

www.ndpphoto.gr

Βαρύ και το πένθος του Γιάννη Σμαραγδή όταν η σύζυγός του, Ελένη έφυγε από τη ζωή. Ήταν καλοκαίρι του 2022 όταν χρειάστηκε να την αποχαιρετήσει και από τότε το μόνο που θέλει είναι να τη μνημονεύει με κάθε ευκαρία. «Ο Θεός ήθελε να την πάρει για να μην ταλαιπωρηθεί άλλο. Πριν μπει στην Εντατική, πρόφτασε και γέλασε στο γιο μου, τον Αλέξανδρο, με τη γλύκα που είχε σε όλη της τη ζωή για όλους τους ανθρώπους. Νομίζω ότι ο Θεός της έκανε αυτήν τη χάρη, να την πάρει όπως αυτή ήθελε, στον τόπο της, γιατί ήταν καλός άνθρωπος και δεν είχε πειράξει μυρμήγκι στη ζωή της» είχε πει με τρυφερότητα ο γνωστός σκηνοθέτης για τη σύζυγό του η οποία υπήρξε το μεγάλο του στήριγμα και η έμπνευσή του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved