Παγκόσμια Ημέρα Γάμου: Οι celebrities που παντρεύτηκαν & απέκτησαν πολύτεκνη οικογένεια!
Gossip Specials

Παγκόσμια Ημέρα Γάμου: Οι celebrities που παντρεύτηκαν & απέκτησαν πολύτεκνη οικογένεια!

Παγκόσμια Ημέρα Γάμου: Η ημέρα του γάμου τους ήταν απλώς η αρχή για μία περιπετειώδη ζωή με πολλά μωρουδίστικα κλάματα και ακόμα περισσότερα παιδικά χαμόγελα!  

Τα ονόματα που θα διαβάσετε παρακάτω είχαν κοινό όνειρο. Μετά τον γάμο τους με το έτερον ήμισύ τους να αποκτήσουν μεγάλη οικογένεια. Γιατί τι πιο σπουδαίο και ιερό από την οικογένεια για τον καθένα από εμάς;

Το πρώτο «σπίτι» μας, εκεί που παίρνουμε όλοι τις σωστές βάσεις και αποτελεί το καταφύγιο όλων μας όταν έρχονται τα δύσκολα... Η οικογένεια είναι γλυκιά αγκαλιά όταν θέλουμε να ξαποστάσουμε από τα προβλήματα της καθημερινότητας...

Κάποιοι επώνυμοι λοιπόν αποφάσισαν να κάνουν το όνειρό τους πράξη και κάθε Κυριακή στο οικογενειακό τραπέζι, τα σερβίτσια είναι παραπάνω από 4, γέλια και φωνές ακούγονται στο σαλόνι και όλο και κάποια δραστηριότητα σκαρώνουν όλοι μαζί μετά το φαγητό.

Ας δούμε ποιοι celebrities είναι πολύτεκνοι και, σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες και πιο ευτυχισμένοι ως άνθρωποι...

Ελένη Μενεγάκη: Πρώτα απ' όλα μαμά!

Το όνειρό της έγινε πραγματικότητα και η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει μία πολύ όμορφη καθημερινότητα με τα τέσσερα παιδιά της, τον 21χρονο Άγγελο Λάτσιο, τη 18χρονη Λάουρα Λάτσιου, τη 16χρονη Βαλέρια Λάτσιου και την 8χρονη Μαρίνα Παντζοπούλου που αποτελούν για την ίδια το Α και το Ω της ζωής της. Μπορεί να είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά πρόσωπα της χώρας μας όμως η ίδια βάζει πρώτα και πάνω απ' όλα τη μητρότητα. Έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά της και βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους για να τα στηρίζει και να τα καθοδηγεί.

Η καλλιτεχνική οικογένεια του Πλούταρχου

Όταν ακούμε «πολύτεκνος καλλιτέχνης» το μυαλό πηγαίνει αμέσως στον Γιάννη Πλούταρχο που μαζί με τη σύζυγό του Μαρία Παπαδοπούλου έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά, εκ των οποίων τα δύο μεγάλα ακολουθούν ήδη τα χνάρια του πατέρα τους. Ο λόγος για τον Γιώργο, την Κατερίνα, την Ελεονώρα, την Παναγιώτα και τον Κωνσταντίνο. Ο Γιώργος Κακοσαίος και η Κατερίνα κάνουν ήδη εμφανίσεις ως τραγουδιστές και δείχνουν να τα πηγαίνουν περίφημα.

«Είµαι µπαµπάς-φίλος στα υπέροχα παιδιά µου και κοιτάζω να είµαι πάντα πλάι τους, στηρίζοντας τις επιλογές και τα «θέλω» τους. Είναι σαφές πως η οικογένειά µου είναι και θα είναι πάνω από όλα. ∆εν αλλάζει αυτό» είχε δηλώσει παλιότερα ο Γιάννης Πλούταρχος για τον ρόλο του ως μπαμπάς και τη σχέση του με τα πέντε παιδιά του.

Σάκης και Κάτια: Οικογένεια με... Α κεφαλαίο!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ανήκουν στις πολύτεκνες οικογένειες επωνύμων ενώ πριν από 16 χρόνια άρχισαν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, αποκτώντας το πρώτο τους παιδί. Ποιος θα περίμενε όμως πως το ζευγάρι θα έφτανε σήμερα να έχει 4 παιδιά τα οποία ζουν ευτυχισμένα σε ένα υπέροχο σπίτι στο Νέο Βουτζά, μέσα στη φύση...

Ο τραγουδιστής και το μοντέλο και παρουσιάστρια που έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή των παιδιών και τη σωστή λειτουργία της οικογενειακής εστίας, με την πολύτιμη βοήθεια βέβαια του Σάκη σε όλα, απολαμβάνουν όμορφες καθημερινές στιγμές με τα παιδιά τους Αναστασία (16 ετών), τον Αλέξανδρο (13 ετών), την Αριάδνη (12 ετών) και τον Απόλλωνα (9 ετών).

Ναι, καλά προσέξατε! Τα ονόματα όλων των παιδιών ξεκινούν από Α, όπως ακριβώς και της Κάτιας (Αικατερίνη) και του Σάκη (Αναστάσιος). Τόσο η Κάτια όσο και ο Σάκης έχουν άψογη σχέση με τα παιδιά τους και φυσικά αποτελούν και για τους δύο την απόλυτη προτεραιότητα.

Βίκυ Καγιά-Ηλίας Κρασσάς: Πολλά παιδικά γέλια στο σπίτι τους

Μπορεί η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς να έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την πανέμορφη Μπιάνκα και τον ξεχωριστό Κάρολο, όμως ο επιχειρηματίας έχει άλλα δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του που η παρουσιάστρια δεν ξεχωρίζει από τα δικά της παιδιά. Όταν είναι όλοι μαζί, τα γέλια και οι χαρές περισσεύουν στο σπίτι του ζευγαριού που έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολύ ισορροπημένο περιβάλλον για να μεγαλώσουν και τα 4 παιδιά.

«Είναι πολλά τα παιδιά στο σπίτι!» είχε πει με χαρά σε παλιότερη συνέντευξή της η Βίκυ Καγιά, δείχνοντας να απολαμβάνει κάθε τι που αφορά στην προσωπική της ζωή, ειδικά τώρα που είναι πολύ επιλεκτική στα επαγγελματικά της και έχει περισσότερο χρόνο να τον αφιερώσει στην καθημερινότητά της με τα παιδιά.

Γιώργος Θεοφάνους: Περήφανος πολύτεκνος μπαμπάς

Λέτε να νανούριζε με τις μελωδίες του ο Γιώργος Θεοφάνους τα τέσσερα παιδιά του όταν ήταν μικρά; Πάντως σίγουρα ο αγαπημένος δημιουργός είναι ένας περήφανος μπαμπάς για τα τέσσερα παιδιά του, τον μεγαλύτερο γιο του, Άγγελο τον οποίο έχει αποκτήσει με την τραγουδίστρια Ευρυδίκη και τα άλλα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει με τη νυν σύζυγό του, Βίλλυ, τον Μανώλη, την Κύρα και τη μικρότερη, Ειρήνη Ευγενία.

Η ιστορία αγάπης του Γιώργου και της Βίλλυ μοιάζει σαν να έχει βγει από ρομαντική νουβέλα αφού όπως έχει δηλώσει κατά το παρελθόν ο ίδιος ο μουσικοσυνθέτης των επιτυχιών: «Της έκανα πρόταση γάμου πάνω σε μια γέφυρα στη Φλωρεντία. Και μου λέει: ‘Εγώ θα σου πω ναι, αλλά θέλω να ξέρεις ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά’. Τον επόμενο μήνα έμεινε έγκυος. Μας το έστειλε ο Θεός το παιδί” ».

Στέλιος Κρητικός: Τα «καμάρια» του και οι πριγκίπισσές του

Αν υπάρχει ένας ρόλος που υπήρξε κορυφαίος στην καριέρα του ως ηθοποιού για τον Στέλιο Κρητικό, αυτός είναι σίγουρα αυτός του πατέρα ο οποίος έχει τέσσερα παιδιά και καμαρώνει για όλα! Με την πρώτη του σύζυγο, απέκτησε τον Μιχαήλ Άγγελο που σήμερα είναι 24 ετών και τον 20χρονο Άρη. Μάλιστα και οι δύο ακολουθούν τα χνάρια του στην υποκριτική. Με τη δεύτερη σύζυγό του, Κάτια Παπαδοπούλου, απέκτησε δύο κόρες, την Κόμησσα που ήρθε στον κόσμο το 2016 ενώ η μικρότερη της οικογένειας, η Χριστίνα η οποία είναι μόλις τριών ετών.

kritikos-paidia.jpg

Όλοι μαζί αποτελούν πρότυπο οικογένειας, κάτι που μπορεί κανείς να διαπιστώσει με μία σύντομη επίσκεψή του στον προσωπικό λογαριασμό του Στέλιου Κρητικού στο Insteagram. Τα χιουμοριστικά βιντεάκια που ανεβάζει, ειδικά μαζί με τους γιους του, αποδεικνύουν πόσο ωραία αντιμετωπίζουν την καθημερινότητα μην αφήνοντας καμία μέρα να πάει χαμένη! Αρκεί να δείτε το παρακάτω βίντεο για να το διαπιστώσετε και εσείς...

https://www.instagram.com/reel/C1fHvn2oQ24/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved