Κρινιώ Νικολάου: Η τραγουδίστρια με τις 50 διακρίσεις σε τουρνουά τένις- Τι λέει στο gossip-tv
Gossip Specials

Κρινιώ Νικολάου: Η τραγουδίστρια με τις 50 διακρίσεις σε τουρνουά τένις- Τι λέει στο gossip-tv

Αν και από τα 14 της χρόνια ασχολείται με τον αθλητισμό η Κρινιώ Νικολάου αποφάσισε στην ηλικία των 40 να ξεκινήσει τένις…

Παράλληλα με το τραγούδι η Κρινιώ αγάπησε το συγκεκριμένο άθλημα και βρέθηκε με το πέρασμα του χρόνου να παίρνει μέρος σε ερασιτεχνικά τουρνουά τένις και πλέον να έχει πάνω από 50 διακρίσεις.

Η Κρινιώ Νικολάου μίλησε στο gossip-tv για το πώς ξεκίνησε να ασχολείται με το τένις, για τις διακρίσεις της αλλά και για τη μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι.

Kriniw-Nikolaoy-(3).jpg

Κρινιώ Νικολάου

Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με το τένις;

Το ότι από 14 χρονών, που η μισή καθημερινότητά μου ήταν στα γήπεδα ,είτε στο στίβο για 5 χρόνια είτε στο μπάσκετ, αργότερα, που έπαιξα 12 χρόνια σε πρωτάθλημα, μου έδωσε μια σχετική ευκολία στο να ασχοληθώ και με κάποιο άλλο άθλημα .
Το τένις μου άρεσε και παρακολουθούσα αγώνες αλλά δεν είχε τύχει να ασχοληθώ..

Σε ποια ηλικία και με ποια αφορμή έπαιξες για πρώτη φορά;

Άργησα πολύ μπορώ να πω αφού ήμουν πάνω-κάτω 40 χρόνων αλλά πιστεύοντας πάντα στη ρήση που λέει ποτέ δεν είναι αργά, ξεκίνησα να παίζω τένις. Μία φίλη και προπονήτρια του τένις ήταν η αφορμή όταν μου έκανε 4-5 μαθήματα και... «έγινε η αρχή». Έχω να σου πω ότι αυτή η φράση είναι και τίτλος ενός τραγουδιού μου που έχει γράψει τους στίχους ή συγκεκριμένη φίλη και προπονήτρια.



Τι αγάπησες περισσότερο στο άθλημα και σε τι θεωρείς σε βοήθησε;

Είναι μία γυμναστική που σε βοηθάει να γυμνάσεις όλες τις μυϊκές ομάδες να αποκτήσεις ευλυγισία και ελαστικότητα και πέρα από ένα παιχνίδι δύναμης και αντοχής αυτό που κάνει το τένις είναι ότι ασκεί το μυαλό σου, την ετοιμότητα, την αντίδρασή σου, την κριτική σκέψη και κυρίως σε βοηθάει να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό με βοήθησε πολύ μπορώ να πω γιατί στο θέμα της συγκέντρωσης είχα ένα θεματάκι..

Kriniw-Nikolaoy.jpg

Έχεις λάβει πάνω από 50 διακρίσεις σε τουρνουά τένις. Πώς αισθάνεσαι κάθε φορά που συμμετάσχεις σε ένα τουρνουά;

Ναι αυτά είναι τα κύπελλα στο τένις, στα ερασιτεχνικά αυτά τα τουρνουά. Είναι βέβαια σε ένα επίπεδο χομπίστικο που αφορούν μεγαλύτερες ηλικίες αλλά πιστέψτε με έχουν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα σαν να είναι επαγγελματικά που μας κάνουν και νιώθουμε σαν παιδιά. Εγώ τουλάχιστον όταν παίζω νιώθω 15 χρονών το πολύ 20.




Ποια θεωρείς ως τα σημαντικότερα βραβεία που έχεις λάβει;

Κάθε φορά που παίρνω μέρος σε ένα τουρνουά είναι για μένα πάντα μία σημαντική στιγμή γιατί συνεχίζω την άθληση και αυτό είναι κάθε φορά μία επιβράβευση. Τώρα οι διακρίσεις και οι απονομές είναι πάντα μία όμορφη διασκέδαση.


Υπήρχε πάντα στη ζωή σου η ανάγκη να εκτονώνεσαι μέσω της άθλησης;

Απόλυτα! Για μένα η άθληση εκτός από διασκέδαση ήταν και είναι εκτόνωση και για αυτό το λόγο θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο και ευγνώμων που συνεχίζω ακόμα και αθλούμαι

Screenshot_20240206_223602_Gallery.jpg

Στο χώρο του τραγουδιού υπάρχουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Στον αθλητικό χώρο αντίστοιχα έχεις βιώσει συμπεριφορές που σε έχουν στεναχωρήσει;

Κάποιες φορές ναι γιατί στους αγώνες υπάρχει και το πάθος. Παθιάζεται ο άλλος και στο τένις σαν ένα ατομικό άθλημα βγαίνει εύκολα και έντονα ο χαρακτήρας του παίκτη.. οπότε έχει να κάνει λοιπόν με αυτό.
Αλλά κάθε αρνητικό συναίσθημα με το τέλος του αγώνα τελειώνει και αυτό.


Kriniw-Nikolaoy-(4).jpg

Έρχομαι και στη μουσική και αλήθεια τι έμαθες για τον εαυτό σου τραγουδώντας αλλά και δημιουργώντας τραγούδια λόγια και μουσικές;

Η μουσική είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο στη ζωή μου και θα μπορούσα να μιλάω ώρες. Μου έχει δώσει πάρα πολλά και στο χαρακτήρα μου και για το πώς βλέπω τα πράγματα, να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος και να περνάω πιο ανώδυνα δύσκολες καταστάσεις αλλά κυρίως ημερεύει τη ψυχή μου.



Μόλις κυκλοφόρησες δύο καινούργια τραγούδια τα οποία πρόκειται και να παρουσιάσεις σε μία σειρά εμφανίσεων από τις 3 Φεβρουαρίου και όλα τα Σάββατα του Φεβρουαρίου.. Μίλησέ μου για το νέο σου μουσικό εγχείρημα

Σε αυτές τις εμφανίσεις θέλω να παρουσιάσω τα καινούργια τραγούδια μου αλλά και άλλα τραγούδια δικά μου από παλιότερη δισκογραφία και από το πρόσφατο άλμπουμ "Κοίτα με απλά" που λόγω της περιόδου του κορονοϊού δεν κατάφερα να το κάνω όπως ήθελα. Σε αυτό το πρόγραμμα έχω και πολύ αγαπημένα κομμάτια και διασκευές και από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο ένα πρόγραμμα που μπορώ να πω ότι περισσότερο ανατροπές έχει και εκπλήξεις παρά κάτι αναμενόμενο άλλωστε είναι κάτι που πάντα μου αρέσει στα μουσικά μου προγράμματα..

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved