Η Δανάη Μιχαλάκη στη Σύρο με την κόρη της - Είναι η πιο τρυφερή μαμά! Αποκλειστικές φωτό!
Gossip Specials

Η Δανάη Μιχαλάκη στη Σύρο με την κόρη της - Είναι η πιο τρυφερή μαμά! Αποκλειστικές φωτό!

Η Δανάη Μιχαλάκη από τότε που έγινε μανούλα, αποκτώντας το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον επίσης ηθοποιό, Γιώργο Παπαγεωργίου, έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στο μεγάλωμα της μικρούλας. Το gossip-tv απαθανάτισε μαμά και κόρη στη Σύρο.

Η όμορφη ηθοποιός που αυτή τη σεζόν απολαύσαμε μέσα από τη σειρά της ΕΡΤ Η Παραλία, περνά ξέγνοιαστες στιγμές στο αγαπημένο της νησί, εκεί όπου μεγάλωσε, στη Σύρο δηλαδή!

Φυσικά, δεν είναι μόνη αλλά εκεί βρίσκεται και η κόρη της, με την οποία περνούν χρόνο μαζί μακριά από τη βουή της πόλης και τους γρήγορους ρυθμούς.

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Η μικρή είναι έξι μηνών & είμαι στη φάση που δεν μπορώ να αντισταθώ, δαγκώνω»

mixalaki4.png

«Κάθε φορά που με ρωτάνε για την καθημερινότητα με το μωρό έχω ένα χαζό γελάκι, είναι κάτι το απερίγραπτο. Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα. Ο Γιώργος αλλάζει πάνες και μπορεί να κάνει τα πάντα. Ως ζευγάρι μοιράζουμε τις υποχρεώσεις, από την αρχή βγήκε αβίαστα. Δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον και να μη θεωρείται δεδομένο ότι είμαστε δυο στο σπίτι», είχε δηλώσει η Δανάη Μιχαλάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της με τον σύζυγό της να λέει στη Super Κατερίνα πριν από λίγες ημέρες:

«Κοίταξε τώρα να δεις είμαι στη φάση που ουσιαστικά… δαγκώνω. Δεν μπορώ να αντισταθώ. Δαγκώνω μπράτσα, μπούτια. Είναι.... πώς να στο πω... η ηλικία φραντζόλα που λέω εγώ. Που όλα είναι παχουλά».

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr απαθανάτισε τη Δανάη Μιχαλάκη στην Σύρο και συγκεκριμένα σε ένα από τα hot spot του νησιού, στο Poem, όπου απόλαυσε τον καφέ της χαλαρώνοντας με την κόρη της. Η ίδια, δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητη από τους περαστικούς και όποιος περνούσε της έριχνε έστω κι ένα βλέμμα.

Η Δανάη Μιχαλάκη, είναι πλέον αναγνωρίσιμη και μετά τις τελευταίες επιτυχίες της σε τηλεοπτικές σειρές όπου έχει παίξει, είναι αναπόφευκτο κανείς να μην την αναγνωρίσει, να μην της μιλήσει ή να της ζητήσει μια φωτογραφία. Και η αλήθεια είναι ότι κι εκείνη είναι πάντα ευγενική!

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στη gallery:

Διαβάστε επίσης:

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Το πρώτο Πάσχα με την κόρη τους – Μοναδικά στιγμιότυπα

Δανάη Μιχαλάκη: «Ο Γιώργος αλλάζει πάνες και μπορεί να κάνει τα πάντα»

Μιχαλάκη: Η πιο τρυφερή φώτο του Γιώργου Παπαγεωργίου με την κόρη τους να αγναντεύουν τη θάλασσα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved