Θέατρο Άλσος - Το σικ σύνολο της Καρύδη, η σπάνια εμφάνιση του Ανδρέα Κωνσταντίνου & ο Γεωργούλης
Μια ξεχωριστή θεατρική βραδιά στο Θέατρο Άλσος απόλαυσαν αγαπημένα πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου, τα οποία έδωσαν το «παρών» για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Ανα-τίναξε την ανθισμένη αμυγδαλιά».
Ανάμεσα στους θεατές βρέθηκε η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία για ακόμη μία φορά εντυπωσίασε με το ιδιαίτερο προσωπικό της στιλ.
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του στο Θέατρο Άλσος - Η έκπληξη των συνεργατών του
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια επέλεξε ένα κομψό total white σύνολο, με λευκό παντελόνι και λευκό τοπ με διακριτικές λεπτομέρειες, το οποίο συνδύασε με ταμπά σανδάλια και μια εντυπωσιακή τσάντα. Η εμφάνισή της ήταν minimal αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερα chic, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την αδυναμία της στις διαχρονικές επιλογές.

Η βραδιά είχε και μια ιδιαίτερη στιγμή, καθώς ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Ανδρέα Κωνσταντίνου σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του. Ο αγαπημένος ηθοποιός, που δεν συνηθίζει να βρίσκεται συχνά μπροστά στις κάμερες, βρέθηκε στο θέατρο και απόλαυσε την παράσταση.

Την προσοχή συγκέντρωσε επίσης ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το αγόρι απέναντι», που παρουσιάζεται στο Θέατρο Άλσος. Ο ηθοποιός βρέθηκε στον ίδιο χώρο με συναδέλφους και φίλους, σε μια βραδιά γεμάτη θέατρο και καλλιτεχνικές συναντήσεις.

Η παρουσία της Σμαράγδας Καρύδη στο Άλσος είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για έναν ακόμη λόγο, καθώς στο θέατρο εμφανίζεται και ο Θοδωρής Αθερίδης, με τον οποίο η ίδια είχε διατηρήσει στο παρελθόν σχέση. Οι δυο τους έχουν πλέον ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους, ωστόσο παραμένουν δύο πρόσωπα με σημαντική παρουσία στον χώρο του θεάτρου.
Μια βραδιά γεμάτη γνωστά πρόσωπα, κομψές εμφανίσεις και θεατρικές στιγμές που έκλεψαν τις εντυπώσεις.
"Ανα - τίναξε την ανθισμένη αμυγδαλιά" στο Θέατρο Άλσος ΔΕΗ - Παράταση παραστάσεων
«Του Αγοριού Απέναντι»- Παράταση παραστάσεων λόγω τεράστιας επιτυχίας και συνεχών sold out