Gossip Specials

X-Factor: Χριστίνα Ζάντη: «Η μέρα δεν ήταν καλή από το πρωί»

Gossip-tv Team

Πολύ στενοχωρημένη, κουρασμένη από την όλη διαδικασία και το άγχος αλλά όσο ψύχραιμη μπορούσε να είναι, ήρθε να μας βρει μετά το τέλος του τέταρτου Live του X -Factor η Χριστίνα Ζάντη.

Η γλυκιά Κύπρια από την ομάδα της Τάμτα που «μονομάχησε» με την Τάνια Μπρεάζου της Πέγκυς Ζήνα και είδε την πόρτα της εξόδου είναι αποφασισμένη να πετύχει και όπως μας είπε χαρακτηριστικά «Για μένα το X-Factor τώρα αρχίζει». Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε δίπλα μας ήταν εμφανές ότι δεν είχε ακόμα πολλές αντοχές. «Να το πάμε λίγο γρήγορα γιατί νιώθω ότι θα λιποθυμήσω από την κούραση» ήταν οι πρώτες της κουβέντες. Και το πήγαμε αρκετά γρήγορα αφού είδαμε ότι δεν είχε -και είναι απολύτως κατανοητό το γιατί- διάθεση για πολλά πολλά.
Τι μάθαμε; Ότι είναι τρελή fan της Άννας Βίσση και παρά το γεγονός ότι της είχαν πει πολλές φορές οι κριτές πως λέει όλο Βίσση, μας εξήγησε γιατί δεν μετάνιωσε που διάλεξε να πει πάλι τραγούδι της στη μονομαχία. Μάθαμε ακόμα πως για άλλη μια φορά σε αποχώρηση έκλαιγαν όλοι και όχι μόνο εκείνη που έφευγε, ενδεικτικό του σούπερ κλίματος που επικρατεί ανάμεσα στους παίκτες που έχοντας δει την πορεία των παικτών ανάλογων show του παρελθόντος έχουν εμπεδώσει πια πως δεν χρειάζεται απαραίτητα να νικήσεις για να κάνεις καριέρα. Μας είπε κι άλλα, παρά την κούραση και τη φόρτισή της, για τις καλές και τις δύσκολες στιγμές της στο παιχνίδι, για τη μέρα που ξεκίνησε άσχημα από το πρωί και για το αύριο που έχει στο μυαλό της από εδώ και πέρα. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του Gossip-tv.gr με τη συνέντευξή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved