Gossip Specials

YFSF 3: Γιάννης Κρητικός: Πολλές φορές σε όλο αυτό νιώθω οτι ξεπέρασα τα όριά μου

Gossip-tv Team

Νικητής από τη στιγμή που τον επέλεξαν να συμμετέχει στο YFSF 3 ένιωσε ο Γιάννης Κρητικός που είναι και ο τελικός νικητής του YFSF 3 μετά τον μεγάλο show της Κυριακής. 

Ο νεαρός τραγουδιστής από την Κρήτη, είναι ένα πραγματικά πολύ προσγειωμένο παιδί. Και φάνηκε από την πρώτη στιγμή που τον είδαμε στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Και είναι αυτό ακριβώς που βλέπαμε. Ένα παιδί της ηλικίας του, σοβαρός, μετρημένος με αρκετό χιούμορ και πατάει γερά στα πόδια του. "Για μένα ήταν κέρδος και μόνο που με επέλεξαν να βρίσκομαι σε αυτό το show" μας είπε και συνέχισε: "Σε σχέση με τους συμπαίκτες μου εγώ ήμουν εντελώς άγνωστος στο ευρύ κοινό. Και όταν βρέθηκα για πρώτη φορά σε όλο αυτό κοιταζα γύρω μου σαν να ήμουν σε Λούνα Παρκ".

Η κούραση μεγάλη, όπως και η προσπάθεια. Η αγάπη του κόσμου όμως ήταν για εκείνον η μεγαλύτερη ανταμοιβή. Την περίμενε αυτή την νίκη; Τι γεύση του αφήνει τελικά και ποιος είναι για εκείνον ο νικητής; Γιατί ο Γιάννης Κρητικός έχει την δική του άποψη για το show που κέρδισε. Δείτε το βίντεο με την αποκλειστική του συνέντευξη στο Gossip-tv.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved