Gossip Specials

Μαριχουάνα Stop: Η έκπληξη στον Μίμη Πλέσσα και η επιθυμία που δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα

Gossip-tv Team

 Το μιούζικαλ «Μαριχουάνα Stop» κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στο «Gazi Theater»

Ο Γιώργος Βάλαρης μεταφέρει στο θεατρικό σανίδι το έργο «Μαριχουάνα Stop» και ο αγαπημένος σε όλους μας Τόλης Βοσκόπουλος θα εμφανιστεί μετά από 47 χρόνια ξανά στη θεατρική μεταφορά του θρυλικού μιούζικαλ των Γιάννη Δαλιανίδη και Μίμη Πλέσσα.
Η παράσταση κάνει πρεμιέρα 4 Νοεμβρίου στο Gazi Theater και φέρνει στη θεατρική σκηνή πρόσωπα που ίσως δεν περιμέναμε να δούμε σε θεατρική παράσταση όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος, η Μαρία Ιωαννίδου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Μαζί τους είναι ο Ευθύμης Ζησάκης, η Μαρία Ανδρούτσου, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Πέτρος Ξεκούκης και η μεγάλη έκπληξη της παράστασης, η Βίκυ Κουλιανού.
Στη συνέντευξη Τύπου για την παράσταση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, μία έκπληξη περίμενε τον σπουδαίο Μίμη Πλέσσα.

Πριν λίγες μέρες, ο μουσικοσυνθέτης είχε τα γενέθλιά του και οι αγαπημένοι του συνεργάτες του επεφύλασσαν μία έκπληξη, μία υπέροχη τούρτα. Ο Μίμης Πλέσσας έσβησε τα κεράκια και είχε μία επιθυμία να παίξει ένα τραγούδι στο πιάνο και να το αφιερώσει στους δημοσιογράφους που ήταν σήμερα εκεί... Μόνο που η επιθυμία του δεν κατάφερε να γίνει πραγματικότητα μιας και δεν υπήρχε στο χώρο το μουσικό όργανο.


Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του gossip-tv.gr από τη συνέντευξη τύπου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved