Gossip Specials

Οι «μπηχτές» του Ρέμου στη Βανδή για τον Μουζουράκη και την εμφάνισή της

Gossip-tv Team

Για πρώτη φορά οι δύο κορυφαίοι ερμηνευτές, Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή ενώνουν τις φωνές τους και εμφανίζονται μαζί στο Αθηνών Αρένα.

Σε αυτή τη hot σύμπραξη του χειμώνα θα συμμετέχουν και οι: Κρυσταλλία, Στεφανία Ρίζου και Τάνια Μπρεάζου ενώ dj θα είναι ο Αντώνης Δημητριάδης.
Το βράδυ της Τρίτης στήθηκε ένα πάρτι για φίλους και δημοσιογράφους και το gossip-tv.gr, δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί.
Οι δύο καλλιτέχνες ανέβηκαν στην πίστα και καλωσόρισαν το κοινό τραγουδώντας μαζί το «Σ’αγαπώ», ένα ντουέτο που έχουμε αγαπήσει εδώ και χρόνια με ερμηνευτές τον Αντώνη Ρέμο και την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.
Αφού ερμήνευσαν το κομμάτι, ακούσαμε τον τραγουδιστή να λέει: «Είναι η πρώτη φορά που ντύνομαι για να έρθω σε πρόβα και να τραγουδήσω», με τη Δέσποινα Βανδή να συνεχίζει λέγοντας «εγώ έτσι έρχομαι στις πρόβες, δεν ξέρω για εσένα».
«Έβαλες ένα απλό φόρεμα και ήρθες αλλά μ’ αρέσεις, μπράβο Δέσποινα» και συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων «Δείτε λίγο πίσω, δηλαδή η Βανδή είναι ίδια με τη φωτογραφία, έχει αυτά τα ρούχα η Βανδή;», αφήνοντας υπονοούμενα για την εμφάνισή της.
Λίγο αργότερα οι μπηχτές συνεχίστηκαν με τον Αντώνη Ρέμο να της λέει «καιρός δεν ήταν μετά από 3 χρόνια να επιστρέψεις στην πίστα μετά το Mamma Mia;», συνεχίζοντας «Στο Voice ο Μουζουράκης σου πήρε τη θέση, στο Mamma Mia 2 σου πήρε τη θέση, παντού αυτός ο Μουζουράκης», φέρνοντάς την σε δύσκολη θέση.
«Έπρεπε να μεγαλώσουμε για να συναντηθούμε, έτσι ήμασταν, όπως είμαστε στην αφίσα όταν γνωριστήκαμε», είπε η Δέσποινα με τον Αντώνη να συνεχίζει: «Ναι απλά εσύ δεν άλλαξες, είσαι ίδια, εγώ άλλαξα, δεν ξέρω αν φταίει η τεχνολογία ή η επιστήμη αλλά είσαι ίδια».
«Μήπως να ξεκινήσουμε γιατί θα πει κι άλλα αυτός», είπε η Δέσποινα Βανδή με το κοινό να ξεσπάει σε γέλια.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο αποκλειστικό βίντεο που ακολουθεί…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved