Gossip Specials

Οι πέντε μεγαλύτερες κόντρες όλων των εποχών στη μουσική βιομηχανία παγκοσμίως!

Gossip-tv Team

Όπου υπάρχει, δόξα και πολύ χρήμα, γεννιούνται και οι μεγαλύτερες κόντρες. Και στον κόσμο της μουσικής, αυτές οι κόντρες έδιναν, δίνουν και θα δίνουν πολύ... ψωμί!

Ποια να θυμηθούμε και ποια να ξεχάσουμε, τόσο επί ελληνικού όσο και επί ξένου εδάφους.

Γιατί επί ελληνικού, σχετικά πρόσφατα είδαμε και τη συμφιλίωση Βίσση-Βανδή που μας ξύπνησε... μνήμες από το παρελθόν αλλά συγχρόνως μας έπεισε κιόλας ότι όλα μπορούν να γίνουν!

Η κόντρα τους που κράτησε 20 ολόκληρα χρόνια ανήκει πλέον στο μακρινό παρελθόν.

Οι ατάκες φωτιά και οι μπηχτές εκατέρωθεν όλα αυτά τα χρόνια σβήστηκαν μονομιάς και η αγάπη, η φιλική διάθεση και το κοινό όραμα για μία σούπερ συνεργασία στο μέλλον κυριάρχησαν σε αυτή τη live συμφιλίωση για τα μάτια του... Νίκου Κοκλώνη.

Αλήθεια, όμως, θυμάστε πώς ξεκίνησε αυτή η κόντρα που έδωσε... ψωμί σε εφημερίδες και σκανδαλοθηρικά περιοδικά της εποχής (εκεί κάπου κοντά στο millenium);

Εκείνη την εποχή η Άννα Βίσση έπαιζε μόνη της μπάλα στον καλλιτεχνικό αγωνιστικό χώρο και ο Νίκος Καρβέλας είχε βρει τη μούσα του.

Έλα όμως που έψαχνε και το αντίπαλον δέος του, ο πολλά υποσχόμενος Φοίβος να βρει τη δική του. Και τη βρήκε στο πρόσωπο της Δέσποινας Βανδή η οποία, αν και ποτέ δεν είχε σκεφτεί "όταν θα μεγαλώσω θέλω να γίνω η Βίσση", το είδε ως μία πολύ καλή ευκαιρία να ρίξει λάδι στη φωτιά όταν τα περιοδικά και οι εφημερίδες της εποχής άρχισαν να τη συγκρίνουν με την Άννα Βίσση.

Ήταν 15 Ιανουαρίου του 1999 όταν το περιοδικό Down Town κυκλοφόρησε με εξώφυλλο τη Δέσποινα Βανδή και τίτλο την εκρηκτική δήλωση της τραγουδίστριας: «Η Βίσση είναι 30 χρόνια στο τραγούδι κι εγώ δεν είμαι ακόμη 30 χρόνων».

Λίγο πριν η Άννα Βίσση όταν την είχαν ρωτήσει για το νέο κορίτσι από την Καβάλα που κάποιοι επέμεναν πως ήθελε να της μοιάσει, είχε απαντήσει: "Εύχομαι κάποτε η Δέσποινα Βανδή να βρει τον δρόμο της".

Όμως, η παραπάνω δήλωση της Βανδή, ήταν αυτή που για όσους θυμούνται σήμανε και τον... πόλεμο ανάμεσά τους.

«Κοίταξε, η Άννα Βίσση είναι 30 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία, ενώ εγώ δεν είμαι ούτε 30 χρόνων ακόμη. Θεωρώ ότι η Άννα Βίσση σε αυτό που κάνει στο χώρο μας, στο εμπορικό τραγούδι, δίνει πάρα πολλά.

Είναι πάρα πολύ καλή. Έχει σκηνική παρουσία, έχει καταπληκτική φωνή, είναι ωραία γυναίκα- ένας συνδυασμός εκρηκτικός». Αυτή ήταν λέξη προς λέξη η δήλωση της Βανδή που γράφτηκε και ξαναγράφτηκε πολλές φορές κάθε φορά που κάποιος ήθελε να στοιχειοθετήσει την κόντρα αυτή στα γραφόμενα. Όπως ακριβώς κάνουμε και εμείς δηλαδή τώρα.

Στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, εκείνη που έχει ανοίξει πολλά μέτωπα πολέμου είναι η Mariah Carrey η οποία τα είχε βάλει με την Whitney Houston, τον Eminem αλλά και τη Nicki Minaj. Όμως η κόντρα που ξεχωρίζει και κρατά από το 1999 μέχρι και σήμερα είναι με την JLO καθώς επιμένει ακόμα και τώρα, μετά από τόσα χρόνια ότι... δεν τη γνωρίζει.

Μία άλλη, σχετικά πρόσφατη κόντρα είναι αυτή ανάμεσα στην Taylor Swift και την Katy Perry οι οποίες όμως κατάφεραν να τα βρουν μετά από πολλές κουβέντες πριβέ.

Η νέα στήλη «lifestyle music news» του MEGA STAR παρουσίασε τις μεγαλύτερες μουσικές κόντρες μεταξύ Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.

Δείτε το βίντεο με τις υπόλοιπες κόντρες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved