Gossip Specials

Αποκλειστικό: Ο Λαγούτης μιλάει για την παράσταση που σκηνοθετεί: «Οι Τέλειοι Ξένοι είναι καημός!»

Ο Πέτρος Λαγούτης φέτος έχει βάλει ένα πολύ μεγάλο στοίχημα στα επαγγελματικά του και δείχνει πολύ χαρούμενος που ανέλαβε να σκηνοθετήσει την παράσταση «Τέλειοι Ξένοι» που ανεβαίνει στις 20 Οκτωβρίου 2022 στο θέατρο Αθηνά

Toν πετύχαμε τη βραδιά προβολής του πρώτου επεισοδίου της πολυαναμενόμενης σειράς «Οι παγιδευμένοι» και εκείνος μας μίλησε τόσο για την τηλεοπτική επιστροφή του μέσα από το νέο σίριαλ του ANT1 όσο και για την παράσταση που σκηνοθετεί φέτος μαζί με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο.

«Οι Τέλειοι Ξένοι είναι καημός γιατί όταν πρωτοείδα την ιταλική ταινία στο σινεμά ενθουσιάστηκα. Σκέφτηκα από τότε ότι αυτό το έργο πρέπει να γίνει θέατρο και έγινε αυτό που λένε ότι άμα θες κάτι πολύ, γίνεται. Είναι σε παραγωγή του Θοδωρή Μαροσούλη στο θέατρο Αθηνά. Αυτός ο καημός παίρνει σάρκα και οστά. Έχουμε στις 20 Οκτωβρίου πρεμιέρα και συνσκηνοθετώ μαζί με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο. Νομίζω ότι έχουμε φτιάξει έναν πολύ ωραίο θίασο: Εγώ, η Μυρτώ Αλικάκη, η Ντάνη Γιαννακοπούλου, η Κατερίνα Μισιχρόνη, ο Δημήτρης Ξανθόπουλος που είμαστε μαζί και στους Παγιδευμένους, ο Δημήτρης Λιόλιος, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Λυδία Σγουράκη».

Ο Πέτρος Λαγούτης πρόσθεσε ότι πρόκειται «για ένα δύσκολο έργο για το θέατρο, πολύ απαιτητικό με αρκετό κόσμο πάνω στην σκηνή, με καταστάσεις πουδ ιαδέχονται η μία την άλλη, καταιγιστικές και πολύ έντονες. Πιστευω ότι ο κόσμος θα δικαιωθεί και θα πάμε πολύ καλά. Είμαι σίγουρος γι' αυτό».

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος θα υποδύεται στους Παγιδευμένους έναν αστυνομικό, θέλησε να σταθεί και στην ευχάριστη έκπληξη της «εμπλοκής» της Ελεονώρας Μελέτη στο όλο εγχείρημα καθώς έχει κάνει μετάφραση και απόδοση στο αρχικό κείμενο του έργου. «Για μένα η Ελεονώρα Μελέτη ήταν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη όταν διάβασα τα κείμενα» επεσήμανε ο Πέτρος Λαγούτης και συνέχισε: «Έκανε καταπληκτική δουλειά και είναι πολύ καλή συνεργάτιδα γιατί όποτε και αν την έχουμε χρειαστεί είναι παρούσα αμέσως για να διευκρινίσει κάτι στη μετάφραση να αλλάξει κάτι και να μας δώσει το ελεύθερο να κάνουμε ό,τι θέλουμε πάνω στη μετάφρασή της.»

Λίγα λόγια για το έργο:

Eπτά φίλοι, τρία ζευγάρια και ένας «ελεύθερος», συναντιούνται για γεύμα στο σπίτι ενός εκ των ζευγαριών. Αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι. Αφήνουν όλοι τα κινητά τους στη μέση του τραπεζιού και μοιράζονται μεταξύ τους το περιεχόμενο από κάθε μήνυμα, email ή τηλέφωνο που λαμβάνουν. Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστικήΚαι σαν να μην έφταναν οι τρεις ζωές, έχει και Πανσέληνο…

Το έργο «ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ», με τις ξεκαρδιστικές ανατροπές και τις απρόσμενες εξελίξεις του, έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και έχει γίνει επίσης πολύ επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία. Από τον Οκτώβρη, με το έργο αυτό ανοίγει το πρόγραμμα του θεάτρου ΑΘΗΝΑ, το οποίο έχει πλήρως ανακαινιστεί με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, αλλά και με νέα, όμορφη αρχιτεκτονική.

Δείτε το παραπάνω βίντεο με όλα όσα αποκάλυψε αποκλειστικά στο gossip-tv ο Πέτρος Λαγούτης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved