Σάκης Ρουβάς: Σχεδόν έτοιμη η μονάδα βιοαερίου στους Σοφάδες Καρδίτσας
G-Business

Σάκης Ρουβάς: Σχεδόν έτοιμη η μονάδα βιοαερίου στους Σοφάδες Καρδίτσας

Το νέο μεγάλο επενδυτικό εγχείρημα της κατασκευής μονάδας παραγωγής βιοαερίου του Σάκη Ρουβά στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων στην Καρδίτσα είναι σχεδόν έτοιμο!

Σύμφωνα με το φωτορεπορτάζ του karditsapress, η μονάδα, που βρίσκεται στην περιοχή του Αγ. Βησσαρίου, κοντά σε υφιστάμενη επιχείρηση επεξεργασίας κρεάτων και συγκεκριμένα στην περιοχή με την ονομασία "Ερρίκος", είναι σχεδόν έτοιμη.


Οι εργασίες έχουν σχεδόν υλοποιηθεί και ο κεντρικός σχεδιασμός για κατασκευή υδροπονικού θερμοκηπίου πλησίον της μονάδας -σε πρώτη φάση με ντομάτα- παραμένει και θα ξεκινήσει με την ολοκλήρωση της μονάδας παραγωγής βιοαερίου.
Μάλιστα, ο ίδιος ο καλλιτέχνης επισκέφτηκε αρκετές φορές την μονάδα, προκειμένου να δει την πρόοδο των εργασιών, μιας υψηλού κόστους επένδυσης. Άλλωστε παράλληλα με τις εργασίες έπρεπε να «τρέξουν» και τα συμβόλαια με αγρότες και κτηνοτρόφους, που θα συνεργαστούν με την εταιρεία του Ρουβά και ήδη έχει συγκεντρωθεί ένας αρκετά μεγάλος αριθμός - περισσότεροι από 40 παραγωγούς – που θα «τροφοδοτούν» τρόπο τινά την μονάδα παραγωγής βιοαερίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved