Όμιλος Πανά & Δειπνοσοφιστήριον Catering ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους
G-Business

Όμιλος Πανά & Δειπνοσοφιστήριον Catering ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους

Η ανακοίνωση έγινε στο Private House του Island

Ο όμιλος Πανά και το Δειπνοσοφιστήριον Catering ανακοίνωσαν τη στρατηγική συνεργασία τους με ένα ξεχωριστό corporate πάρτι, στο Private House του Island. Οι δυο εταιρείες με πολλά χρόνια εμπειρίας και επιτυχιών στον χώρο της εστίασης, ενώνουν τις δυνάμεις τους, με το Δειπνοσοφιστήριον να αναλαμβάνει αποκλειστικά τις υπηρεσίες catering για όλους τους χώρους εκδηλώσεων του Island.

Οι καλεσμένοι περιηγήθηκαν και απόλαυσαν νόστιμα εδέσματα από τον τεράστιο μπουφέ που είχε επιμεληθεί ειδικά για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, ο executive chef του Δειπνοσοφιστηρίου, Δημήτρης Σκαρμούτσος και η ομάδα του, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Στον χώρο είχαν στηθεί: chinese live stand, sushi live cooking stand, dumpling station, live stand κρεατικών, ένα fish stand, ένα salad stand, αλλά και μια γωνιά γεμάτη γλυκά.

Τους καλεσμένους περίμενε και μια ευχάριστη έκπληξη που διοργάνωσαν οι οικοδεσπότες· ο Πάνος Μουζουράκης τραγούδησε αγαπημένα τραγούδια σε ένα ξεχωριστό live.

Η νέα αυτή στρατηγική συνεργασία αναμένεται να φέρει πολλά και δημιουργικά projects με τη χαρακτηριστική υπογραφή των δυο εταιρειών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved