Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζει δουλειές στο χωριό της Ζυγούλη
PHOTOS

Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζει δουλειές στο χωριό της Ζυγούλη

Το νέο επιχειρηματκό βήμα του τραγουδιστή είναι κάτ που τον χαροποιεί.

Οι συχνές επισκέψεις του Σάκη Ρουβά στην Ελασσόνα και συγκεκριμένα στο Μεσοχώρι, από όπου κατάγεται η Κάτια Ζυγούλη, είχαν τελικά επαγγελματικό σκοπό.

Ο τραγουδιστής σκέφτεται να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στην περιοχή και αυτό το επιβεβαιώνει ο ίδιος ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ευαγγελίου:

«Είχα τη χαρά να δεχθώ τον Σάκη Ρουβά στο γραφείο μου στο δημαρχείο και να συνομιλήσω μαζί του για θέματα που άπτονται μελλοντικών επιχειρηματικών του σχεδίων, αλλά και για το πώς ο ίδιος αντιμετωπίζει την ελληνική γραφειοκρατία, ακόμα και αν ανήκει στην κατηγορία των "διάσημων" Ελλήνων, εκεί όπου υποτίθεται πως όλα γίνονται πιο εύκολα. Επίσης συμφωνήσαμε πως η "εξωστρέφεια" είναι ένα από τα βασικά "εργαλεία" του σύγχρονου τρόπου διοίκησης, και ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε πολλά να πει στο κομμάτι αυ¬τό» σημείωσε, μεταξύ άλλων, στο facebook ο κ. Ευαγγελίου.

O Έλληνας star δραστηριοποιείται εδώ και καιρό στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής και της ενέργειας στην περιοχή της Καρδίτσας, κάτι που έχει επικοινωνήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

GALLERY