Γιάννα Αγγελοπούλου: Ο γιος της Παναγιώτης ανήκει στους «Αγανακτισμένους»
G-Business

Γιάννα Αγγελοπούλου: Ο γιος της Παναγιώτης ανήκει στους «Αγανακτισμένους»

Αίσθηση και μεγάλη εντύπωση προκαλεί το άρθρο του πρωτότοκου γιου του Θόθωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, Παναγιώτη Αγγελόπουλου, το οποίο δημοσιεύεται στην Athens Voiceστις 13-9 με τον τίτλο «Η Εποχή των Τεράτων».

Ο γιος της Γιάννας αποδεικνύει ότι έχει φωνή και ότι δεν είναι ένα ακόμη πλουσιόπαιδο χωρίς πολιτική συνείδηση. Θα χαρούμε πολύ να τον δούμε να μπαίνει στην πολιτική μαζί με άλλα αξιόλογα νέα παιδιά, που δεν έχουν ανάγκη να τα «φάνε’ μαζί με το λαουτζίκο!
Στο άρθρο του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος καυτηριάζει την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα κάνοντας λόγο μάλιστα για «κινεζοποίησή» της κατηγορώντας την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ για πολιτική αφαίμαξης που έχει οδηγήσει σε απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και σε κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους πρόνοιας, όπως λέει.
«Η γενικευµένη οργή για την εκποίηση της δηµόσιας περιουσίας και την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους πρόνοιας αποκρυσταλλώθηκε στο σύνθηµα «δεν χρωστάµε, δεν πουλάµε, δεν πληρώνουµε» σημειώνει μεταξύ άλλων σε πρώτο πληθυντικό ενώ καταλήγει ενθυμούμενος «τα λόγια του Αντόνιο Γκράµσι: «Ο παλιός κόσµος πεθαίνει και ο καινούργιος πασχίζει να γεννηθεί. Ζούµε στην εποχή των τεράτων».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved