Το ξέσπασμα του πατέρα του Νίκου Γιγουρτάκη
G-Business

Το ξέσπασμα του πατέρα του Νίκου Γιγουρτάκη

Την γη κάτω από τα πόδια του έχασε ο πατέρας του Νίκου Γιγουρτάκη, όταν ενημερώθηκε ότι το «καμάρι» του, ο «Ήλιος» του δεν είναι πια στην ζωή.

Σήμερα φανερά συντετριμμένος μίλησε στην εκπομπή «Made in Star» και αποκάλυψε συγκλονίζοντας το πανελλήνιο ότι ο Νίκος ήθελε να φύγει νέος…

«Ο Νίκος είναι ήλιος πια, είναι ηλιακή ενέργεια. Τον πήρε το σύμπαν εκεί που ήθελε να πάει. Και πιστέψτε με έφυγε καθαρός, όπως ήταν. Έκανε αυτό που ήθελε… Έφυγε νέος όπως ήθελε πάντα. Γεια σας».

Για τον κ. Γιγουρτάκη ο Νίκος ήταν τα πάντα: ο γιος του, ο συνεργάτης του, το φιλαράκι του… Σύμφωνα με πληροφορίες, τα περισσότερα βράδια τα περνούσαν μαζί στα νυχτερινά μαγαζιά που διατηρούσαν, ενώ ήταν περήφανος για τον «άξιο συνεχιστή» της μικρής του αυτοκρατορίας. Τώρα τίποτα από όλα αυτά δεν έχει σημασία, ενώ το κενό θα μείνει για πάντα στις νύχτες του.


Ένα πράγμα μόνο θέλει να ξεκαθαρίσει: «Ο Νίκος έφυγε καθαρός». Μετά τις δηλώσεις που έκαναν λίγες ώρες μετά τον άδικο χαμό του υποτιθέμενοι φίλοι του αμαυρώνοντας την μνήμη του, ο πατέρας παρακάλεσε μέσα από το star να σταματήσουν όλα αυτά και να ενημερωθεί ο κόσμος ότι το παιδί ήταν καθαρό και έφυγε νέος, όπως ήθελε να κάνει πάντα…








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved