G-Business

Αρετή Σουβατζόγλου: Η δυναμική γυναίκα που πέτυχε την αναγέννηση του Ομίλου Υγεία

Πρόκειται για τη Διευθύνουσα Σύμβουλο του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, σύζυγο του Επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου, η οποία με τη δράση και τα έργα της μεταμόρφωσε στην κυριολεξία τον Όμιλο Υγεία.


Η Αρετή Σουβατζόγλου, μια ιδιαιτέρως δυναμική γυναίκα, όπως καταμαρτυρούν όλοι οι στενοί και όχι μόνο συνεργάτες της, είναι πτυχιούχος της Γαλλικής Φιλολογίας και μιλά άπταιστα 4 ξένες γλώσσες.

Η επαγγελματική της δραστηριότητα είναι αρκετά έντονη, αφού συμμετέχει σε πλειάδα διοικητικών συμβουλίων μεγάλων ελληνικών ή πολυεθνικών εταιρειών.
Η ίδια, ξεκινά την ημέρα της από νωρίς το πρωί. Εργάζεται καθημερινά έως αργά το βράδυ. Το αποτέλεσμα όμως τη δικαιώνει!

Ξεκίνησε με τη συνολική αναμόρφωση της οργάνωσης και λειτουργίας του θεραπευτηρίου ΥΓΕΙΑ, το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων, ιατρών, νοσηλευτών και διοικητικού προσωπικού, μεταλλάχτηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα από της αναλήψεως των καθηκόντων της ως Διευθύνουσας Συμβούλου.

Το ίδιο καλά φαίνεται ότι βαίνουν και οι διαρθρωτικές αλλαγές που εφάρμοσε στη Μαιευτική-Παιδιατρική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ. Όλα δείχνουν να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Τα θετικά αποτελέσματα απεικονίζονται τόσο στα πρόσωπα των εργαζομένων όσο και στα πρόσωπα των ασθενών-νοσηλευομένων.

Η κ. Αρετή Σουβατζόγλου επάξια θα μπορούσε να διεκδικήσει τον τίτλο του μάνατζερ της χρονιάς, σε έναν κατά κοινή ομολογία ανδροκρατούμενο χώρο με έντονο το στοιχείο του ανταγωνισμού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved