Νέες business για τον Φώτη Σεργουλόπουλο
G-Business

Νέες business για τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Μπορεί το τελευταίο διάστημα ο Φώτης Σεργουλόπουλος να μην έχει και τόσο καλή τύχη μίας και το ατύχημα που είχε λίγο μετά την ονομαστική του εορτή ήταν άσχημο όμως φαίνεται να μην το βάζει κάτω!

Το μυαλό του Φώτη, πέρα από την εκπομπή είναι και στον καινούργιο χώρο που ανοίγει τις πύλες του τον Φεβρουάριο, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στο Γκάζι. Πρόκειται για ήδη γνωστό μαγαζί που περιήλθε στην κατοχή του παρουσιαστή και ανακαινίζεται εκ βάθρων.

Σύμφωνα με την Espresso, αυτή τη στιγμή, συνεργεία δουλεύουν νυχθημερόν προκειμένου στις 10 Φεβρουαρίου να γίνουν τα εγκαίνια. Η ημερομηνία μόνο τυχαία δεν είναι αφού συνδυάζεται με τα γενέθλια της Πατρίτσια Φιλντ, στιλίστριας του «Sex and the city» και δημοφιλούς στη χώρα μας από την κολλητή παρέα που κάνει με την Αννα Βίσση.

Η Πατρίτσια διατηρεί φιλική σχέση και με τον Φώτη και από κοινού αποφάσισαν τα γενέθλιά της να γίνουν στον νέο χώρο που φέρει την υπογραφή του παρουσιαστή και δύο φίλων του. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν οι καλεσμένοι τη συγκεκριμένη μέρα να είναι τα πλέον δημοφιλή πρόσωπα της showbiz.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved