Ο εμφύλιος πόλεμος των Lacoste
G-Business

Ο εμφύλιος πόλεμος των Lacoste

Το «κροκοδειλάκι» έχει πια γυναίκα πρόεδρο που αναδείχθηκε μέσα από διαδικασίες... ζούγκλας!

Στον εμφύλιο που ξέσπασε στην εταιρεία Lacoste, νικήτρια και νέα κάτοχος της θέσης της προέδρου, τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο, είναι η ηθοποιός Σοφί Λακόστ Ντουρέλ, κόρη του πρώην προέδρου Μισέλ Λακόστ, ο οποίος όμως δεν τη θέλει για διάδοχο!

Έπειτα από διαμάχη μηνών η madame Λακόστ Ντουρέλ κατάφερε να κερδίσει τη στήριξη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, αφήνοντας δεύτερη την εξαδέρφη της Μπερίλ Λακόστ-Χάμιλτον, κόρη του Μπερνάρ Λακόστ, αδερφού του Μισέλ.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικράτησε στην εταιρεία Lacoste είναι ότι η Σοφί κατάφερε να κερδίσει τη στήριξη των μετόχων χάρη στον βοηθητικό ρόλο της μητριάς της Μπερίλ!

Η δεύτερη σύζυγος του Μπερνάρ Λακόστ έδειξε με αυτόν τον τρόπο ξεκάθαρα πόσο αντιπαθεί την κόρη του μακαρίτη συζύγου της.

Το πιο εντυπωσιακό πάντως παραμένει ότι ο ίδιος ο πατέρας της Σοφί στην κούρσα της διαδοχής στήριζε την ανιψιά του, Μπερίλ, και όχι την κόρη του... Αυτό είναι αποτέλεσμα της πολύχρονης διαμάχης που μαίνεται ανάμεσα σε πατέρα και κόρη.

Η νέα πρόεδρος της μεγάλης γαλλικής εταιρείας ένδυσης είναι 36 ετών, έχει κάνει σπουδές Οικονομικών και Διοίκησης στη Βρετανία και ξέρει ήδη πολύ καλά από μέσα τα της εταιρείας.

Είναι από το 2005 μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Lacoste S.A. και ιδρύτρια και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του ιδρύματος Lacoste. Η Σοφί επίσης είναι μητέρα δύο παιδιών και έχει πάθος με το θέατρο, το οποίο και έχει σπουδάσει.

Η διαμάχη όμως που θυμίσει σενάριο «Τόλμης και γοητείας» δεν φαίνεται να τελειώνει εδώ. Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Μισέλ Λακόστ προτίθεται να αμφισβητήσει δικαστικά την ψήφο της γενικής συνέλευσης.

Πηγή: espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved