Ρόμαν Αμπράμοβιτς: Εξαφάνισε όλους τους αστακούς στην Κω!
G-Business

Ρόμαν Αμπράμοβιτς: Εξαφάνισε όλους τους αστακούς στην Κω!

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς επισκέφθηκε για άλλη μια χρονιά την Ελλάδα, και συγκεκριμένα, ένα από τα αγαπημένα του νησιά, την Κω.

Ο Ρώσσος μεγιστάνας όμως, έκανε πάλι το «θαύμα» του! Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, με το που άραξε η πολυτελής θαλαμηγός «Εclipse» των 170 μέτρων στο λιμάνι, μια στρατιά από το προσωπικό έτρεξε στο νησί για προμήθειες σούπερ μάρκετ που άγγιξαν το ποσό των 2.000 ευρώ! Λέγεται μάλιστα, ότι για τη μεταφορά και την τοποθέτηση των εμπορευμάτων στο σκάφος χρειάστηκε περισσότερο από μία ώρα, γεγονός που έκανε τους κατοίκους να παρακολουθούν εμφανώς σοκαρισμένοι, προσπαθώντας να μαντέψουν τον σπάταλο αλλά και υπερκαταναλωτικό ιδιοκτήτη του. Και να' ταν μόνο αυτά; Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς έκλεισε μια ολόκληρη ταβέρνα για εκείνον και τους φίλους του.

Το θέμα όμως είναι άλλο. Ο ίδιος και η παρέα του, εξαφάνισαν περίπου 80 κιλά αστακού, και προκάλεσαν αναστάτωση, αφού ο καταστηματάρχης άρχισε να ψάχνει ότι υπήρχε σε αστακό στο νησί, για να ευχαριστήσει τον Ρώσο μεγιστάνα! Μετά από τέσσερις ώρες φαγητού, και όχι μόνο, παρά το γεγονός ότι δεν διέρρευσε ο λογαριασμός, κάποιοι κάνουν λόγο για πενταψήφιο νούμερο, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου πλήρωσε ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς μετρητά, με ένα απλό τηλεφώνημα στον υπεύθυνο του πληρώματός του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved