Γιώργος Μανίκας: Από τις πασαρέλες, στα... γιαούρτια
G-Business

Γιώργος Μανίκας: Από τις πασαρέλες, στα... γιαούρτια

Ο Γιώργος Μανίκας έκανε στροφή στα επαγγελματικά του πλάνα, αφού πριν από λίγες μέρες άνοιξε κατάστημα, εμπνευσμένος από τη μόδα της εποχής, η οποία σαρώνει πολλές περιοχές της Αθήνας.

«Ως άτομο ψάχνομαι ιδιαίτερα» και συνεχίζει: «Το μυαλό μου γύρω από το επαγγελματικό μου μέλλον έχει πολλές ιδέες. Με τον κουμπάρο μου σκεφτήκαμε να στραφούμε στα παραδοσιακά μας προϊόντα, όπως είναι το γιαούρτι, που τα τελευταία χρόνια έχει ιδιαίτερη εξέλιξη στην ελληνική αγορά. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, εμείς αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε με βάση το παγωτό γιαούρτι προϊόντα που εμπεριέχουν καθαρή πρωτεΐνη, συστατικό που βοηθά πολλούς αθλητές και όσους ασχολούνται με τη εκγύμναση του σώματός τους» είπε χαρακτηριστικά στην Espresso.

«Είμαι και θα είμαι εκεί κάθε μέρα όσες περισσότερες ώρες μπορώ. Εδώ άλλωστε συναντώ και πολλούς φίλους και γνωστούς μου. Τα λέμε, πίνουμε τον καφέ μας, έχει γίνει γρήγορα το νέο μας στέκι. Ωστόσο υπάρχουν στο μαγαζί πέντε ευγενέστατα κορίτσια, το οποία εξυπηρετούν με προθυμία όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα πράγματα για τις γεύσεις. Μάλιστα εγώ και ο κουμπάρος μου έχουμε αναλάβει και τη δημιουργία των γεύσεων που μπορεί να βρει κανείς εδώ» τόνισε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved