Βερνίκου-Καμπουρίδης: Επενδύσεις εκατομμυρίων στην ανερχόμενη ελληνική Ριβιέρα
G-Business

Βερνίκου-Καμπουρίδης: Επενδύσεις εκατομμυρίων στην ανερχόμενη ελληνική Ριβιέρα

Μια επένδυση πολλών εκατομμυρίων έκαναν στην ανερχόμενη ελληνική Ριβιέρα η Μαρίνα Βερνίκου και ο σύζυγός της, Μίλτος Καμπουρίδης. Πρόκειται για το Amanzoe, το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας Aman Resorts στη χώρα μας.

Η Aman Resorts είναι κορυφαία αλυσίδα στην παροχή υπηρεσιών και κάθε resort της είναι μοναδικό, με κύριο γνώμονα την ανεπανάληπτη τοποθεσία, το εξαιρετικό σέρβις, και βέβαια τον μικρό αριθμό δωματίων, προκειμένου να διασφαλίζεται η ιδιωτικότητα. Πριν από 12 χρόνια περίπου, μια τυχαία γνωριμία του Μίλτου Καμπουρίδη με τον ιδιοκτήτη των Aman Resorts, Αντριάν Τζεχά στο Λονδίνο αποτέλεσε την αρχή για το πρώτο ξενοδοχείο της φίρμας στην Ελλάδα.

Η επένδυση συνολικά αγγίζει τα 100 εκατ. ευρώ ενώ το Πόρτο Χέλι δεν επιλέχτηκε τυχαία. Το Amanzoe προσφέρει θέα 360 μοιρών στη θάλασσα, στις Σπέτσες και στον κόλπο του Αργοσαρωνικού, ενώ το αρχιτεκτονικό στυλ του έχει αναφορές και στην αρχαία Ελλάδα. Το Amanzoe έχει 38 σουίτες που όλες τους διαθέτουν πισίνα, 3 εστιατόρια, spa, 2 μεγάλες πισίνες, βιβλιοθήκη, γήπεδα τένις, γυμναστήριο, μπουτίκ κ.ά. Σε απόσταση πέντε λεπτών με το αυτοκίνητο λειτουργεί το Beach Club του ξενοδοχείου στην πανέμορφη παραλία της Κορακιάς, με τα τιρκουάζ νερά, όπου οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν τα θαλάσσια σπορ.

Πηγή: Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved