Πολέμης: Μία παλιά εφοπλιστική οικογένεια επιστρέφει ενεργά!

Πολέμης: Μία παλιά εφοπλιστική οικογένεια επιστρέφει ενεργά!

Μπορεί η οικονομική κρίση να έχει κυριολεκτικά ‘γονατίσει’ την παγκόσμια ναυτιλία, όμως το 2010 έκανε καλό ποδαρικό στην εφοπλιστική οικογένεια Πολέμη.

Τα δύο αδέλφια Αδαμάντιος και Σπύρος Πολέμης, αποφάσισαν να κάνουν νέο άνοιγμα στο χώρο της ναυτιλίας, παραγγέλνοντας δύο πλοία τύπου Kamsarmax τα οποία και θα κοστίσουν 35,5 εκατομμύρια το καθένα. Με αυτά τα πλοία, ευελπιστούν πως θα ανακτήσουν το χαμένο έδαφος μετά τα 500 εκατ. ευρώ ζημιά που είχαν από τη δικαστική περιπέτειά τους με τον τραπεζικό επενδυτικό κολοσσό JP Morgan τον οποίο είχαν κατηγορήσει για πλημμελή αντιπροσώπευση και αθέτηση συμβολαίου. Νέοι ορίζοντες προφανώς ξεκινούν από εδώ και στο εξής για του αδελφούς Πολέμη που δικαίως θεωρούνται ότι ανήκουν ανάμεσα στους δέκα μεγαλύτερους tonne millionaires λόγω του στόλου που διαθέτουν.

  • Πολέμης: Μία παλιά εφοπλιστική οικογένεια επιστρέφει ενεργά!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.