Σίσσυ Φειδά: Τι απαντά για την έξωση από την επιχείρησή της;
G-Business

Σίσσυ Φειδά: Τι απαντά για την έξωση από την επιχείρησή της;

Το πρώτο της επιχειρηματικό βήμα στον χώρο της εστίασης είχε κάνει η Σίσσυ Φειδά, το οποίο τελικά δεν είχε την εξέλιξη που εκείνη θα ήθελε να έχει.

Πριν από λίγο καιρό ο ιδιοκτήτης του κτιρίου στο οποίο στεγαζόταν το εστιατόριό της στο Νέο Ψυχικό έκανε έξωση στην επιχείρηση. Για πρώτη φορά η Σίσσυ Φειδά απαντά με επιστολή της στην Real για το περιστατικό αυτό. Θυμίζουμε ότι η συμμετοχή της στο εστιατόριο ήταν με το ποσοστό του 15%.

«Περισσότερο αγωνιούσα για τις εξελίξεις, παρά συμμετείχα στις εξελίξεις». «Έγιναν λάθη, κακοί υπολογισμοί, άσχημη οικονομική πορεία, ωστόσο και το τονίζω, ως ομόρρυθο μέλος, για λόγους κυρίως δημοσίων σχέσεων, με πολύ μικρό ποσοστό, και όχι ως διαχειρίστρια ή έστω συνδιαχειρίστρια, περισσότερο αγωνιούσα για τις εξελίξεις, παρά συμμετείχα σε αυτές». «Η συμμετοχή μου στην εταιρεία είχε να κάνει με τον κύκλο γνωριμιών μου και τη δυνατότητα προσέγγισης πελατείας σε πιο αυξημένο επίπεδο, λόγω κάποιας δημοσιότητας που χαίρω στα τηλεοπτικά δρώμενα και της συμμετοχής μου στη κοινωνική ζωή, με τη δραστηριότητα μου ως διακοσμήτρια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved