Η κραυγή απόγνωσης του Γαβαλά! Θύμα της ελληνικής γραφειοκρατίας που τον κρατά για ένα χρόνο δέσμιο!
G-Business

Η κραυγή απόγνωσης του Γαβαλά! Θύμα της ελληνικής γραφειοκρατίας που τον κρατά για ένα χρόνο δέσμιο!

Την αποφυλάκισή του ζητά ο Λάκης Γαβαλάς, μιας και όπως δηλώνει, έχει προσφέρει όλη του την περιουσία στο ελληνικό Δημόσιο ώστε να εξοφληθούν τα χρέη του.

Ύστερα από ένα χρόνο στον Κορυδαλλό και την ανοιχτή του πρόσκληση στο Δημόσιο να πάρουν την περιουσία του, ο σχεδιαστής εξακολουθεί να κρατείται. Όσον αφορά τις διαδικασίες για την αξιοποίηση του δημευμένου του ακινήτου στην Κάντζα... έχουν «παγώσει» λόγω τις γραφειοκρατίας.
Σύμφωνα με την Espresso, οι αρμόδιες δικαστικές Αρχές αποφάσισαν να παραμείνει έγκλειστος μέχρι τη συμπλήρωση του 18μηνα της προσωρινής του κράτησης.

«Το Συμβούλιο συνεδρίασε όπως ορίζει ο νόμος για την παράταση ή μη της προσωρινής κράτησης του Λάκη Γαβαλά πέραν του χρόνου και αποφάσισε να παραμείνει στη φυλακή. Δεν ξέρω για ποιο λόγο βγήκε αυτή η απόφαση και δεν μπορώ να την κρίνω», δήλωσε στην εφημερίδα η δικηγόρος του σχεδιαστή, Μαρία Σαξιώνη.

Και τόνισε: «Μιλάμε για έναν οφειλέτη που δεν έχει στο παντελόνι του ούτε ένα ευρώ. Δεν έχει λογαριασμούς. Ό,τι μισθό και μερίσματα έπαιρνε από την εταιρεία τα διέθετε για την προσωπική του ευχαρίστηση και δεν τα έκρυβε στην τράπεζα και το κυριότερο δεν τα έκρυβε από το ελληνικό Δημόσιο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved