Λάκης Γαβαλάς: «Το μόνο που χρωστάω είναι κλωτσιές και χαστούκια σε κάποια άτομα που με εμπιστεύτηκαν και με εγκατέλειψαν»
G-Business

Λάκης Γαβαλάς: «Το μόνο που χρωστάω είναι κλωτσιές και χαστούκια σε κάποια άτομα που με εμπιστεύτηκαν και με εγκατέλειψαν»

Ο Λάκης Γαβαλάς, καλεσμένος στην εκπομπή «Το πρωινό», μίλησε για το κράτος και για τα λάθη που γίνονται.

«Η περιφέρεια Αττικής είχε πει πως θα πάρει το κτήριο μου και θα μεταφέρει εκεί όλες τις δραστηριότητες. Αν όμως γίνει αυτό θα πρέπει να ξενοικιαστούν τα κτήρια τους και θα μείνουν φίλοι και γνωστοί ξεκρέμαστοι. Τα ξέρω αλλά δεν μιλάω για να μην γίνει κι άλλο ξεφτίλα το κράτος, είπε και συνέχισε: «Κάθε μέρα στη ζωή μου εγώ αισθάνομαι πετυχημένος, το ξαναλέω και για να απαντήσω και σε ένα συνάδελφό σας, σε ένα άλλο κανάλι που το σχολίασε, εγώ αισθάνομαι πετυχημένος και δεν χρωστάω σε κανέναν. Το μόνο που χρωστάω είναι κλωτσιές και χαστούκια σε κάποια άτομα που με εμπιστεύτηκαν και με εγκατέλειψαν», είπε και κατέληξε: «Εγώ είμαι καθαρός και όσο και να με πηγαινοφέρνουν στη ΓΑΔΑ, δεν θα βρουν τίποτα. Όσο δεν εκμεταλλεύονται ότι τους δίνω τόσο πιο πολύ θα με αγαπάει ο κόσμος και δεν θα ξέρω και πώς να εξαργυρώσω αυτή την αγάπη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved