Λάκης Γαβαλάς: Το νέο ξεκίνημα, μετά την περιπέτειά του με τη Δικαιοσύνη
G-Business

Λάκης Γαβαλάς: Το νέο ξεκίνημα, μετά την περιπέτειά του με τη Δικαιοσύνη

Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά την αποχώρησή του από το «Dancing with the stars», ο Λάκης Γαβαλάς πήγε στο Ξυλόκαστρο για ξεκούραση.

«Δεν είναι μόνο η συσσωρευμένη κούραση από το σόου. Πρέπει να μαζέψω δυνάμεις. Με περιμένει πολλή δουλειά. Εδώ και τρεις εβδομάδες έχω ανοίξει ένα κλαμπ. Αντί να κάνω τα πάρτι μου παραδοσιακά όπως τα έκανα στο σπίτι μου, τώρα θα τα κάνω στο κλαμπ. Λέγεται "L' Arc και λειτουργεί καθημερινά, εκτός από Κυριακή και Δευτέρα, από τις 10 το βράδυ. Έχει την έννοια του privè, χωρίς φυσικά να είναι privè. Θέλω απλό κόσμο. Δεν με ενδιαφέρουν οι χλιδές - ειδικά τώρα που η Ελλάδα περνάει αυτό που περνάει. Στόχος μου είναι να δημιουργήσω έναν χώρο για νωρίς το βράδυ. Όσο για τα πάρτι, θα έχουν πάντα συγκεκριμένο concept. Για το πρώτο είχα φέρει έναν μουσικό που παίζει φλάουτο και έναν που παίζει σαξόφωνο. Έτσι, αντλώντας έμπνευση από το φλάουτο και το σαξόφωνο, των οποίων η φόρμα θυμίζει την πίπα του τσιγάρου και την πίπα του καπνού αντίστοιχα, έδωσα τον τίτλο "Πίπες και τσιμπούκια". Φυσικά, όσοι από τους θαμώνες ήθελαν μπορούσαν να κρατάνε και πίπες τσιγάρου ή καπνού για περισσότερο fun. Είχε φοβερή επιτυχία και συνεχίσαμε με το επόμενο, το "Κορόνες και μίτρες". Θα ακολουθήσει "Το πιάνο και το βάζο", αφού έχουμε έναν σπόνσορα που πουλάει πιάνα και έναν άλλο που πουλάει βάζα! Το φαγητό που έχουμε στο μαγαζί, έχει κι αυτό συγκεκριμένο concept: τα πάντα είναι κόκκινα. Κόκκινες σαλάτες, κόκκινες σάλτσες, κόκκινο ριζότο, κόκκινο κρέας, κόκκινο γλυκό και κόκκινα ποτά. Δική μου ιδέα ήταν! Επειδή ο χώρος είναι μαύρος με γκρι, σκέφτηκα ότι το κόκκινο του πάει πολύ. Επίσης, σερβίρουμε το φαγητό σε ειδικά σκεύη, όχι στα κλασικά πιάτα και ποτήρια όπως τα ξέρουμε. Το ότι είναι ιδιαίτερα βεβαίως δεν σημαίνει ότι είναι και πιο ακριβά. Εμένα πάντα μου άρεσε το luxury, αλλά μου άρεσε και η απλότητα που έχει luxury αέρα. Ο luxury αέρας είναι πιο σπουδαίος και απαραίτητος από αυτό καθαυτό το luxury» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
«Θυμάμαι πήγαινα σε πάρτι και πάντα ξεσήκωνα τον κόσμο να χορέψει. Τώρα θα το κάνω στον δικό μου χώρο. Παράλληλα, έχω ανακαινίσει και το κατάστημά μου στη Βουκουρεστίου και ήδη ξεκινήσαμε με ρούχα και αξεσουάρ .LAK. Θα αρχίσουμε του χρόνου να πουλάμε και χονδρική, μόλις μαζέψουμε λίγα λεφτά, γιατί όπως όλοι γνωρίζουν οικονομικά είμαι κατεστραμμένος! Καμιά φορά αναρωτιέμαι κι εγώ πού τη βρίσκω τόση αντοχή και αισιοδοξία. Έχω όμως ένα background και μια προίκα 32 ετών και όλα αυτά δεν γίνεται να πάνε χαμένα. Καμιά φορά αναπολώ τις ωραίες στιγμές του παρελθόντος, αλλά βρίσκω διάφορα ενδιαφέροντα για να ζω το παρόν».
Πώς κατάφερε να χρηματοδοτήσει αυτό το νέο ξεκίνημα, μετά την περιπέτειά του με τη Δικαιοσύνη; «Ευτυχώς βοήθησαν και κάποιοι φίλοι. Προχωράμε σιγά-σιγά, πουλάμε προϊόντα και πληρώνουμε υποχρεώσεις - πουλάμε και πληρώνουμε. Βεβαίως, αυτοί οι φίλοι δεν είναι αυτοί που περίμενα! Καμία σχέση. Οι παλιοί φίλοι δεν έχουν κάνει τίποτα απολύτως. Κι ενώ αρκετοί βγήκαν και είπαν ότι έκαναν πράγματα για μένα, τίποτα δεν ισχύει, είναι όλα ψέματα. Πρόκειται για καινούριους φίλους. Έχω στην αγορά ένα όνομα και μια παράδοση. Είμαι ένα δυνατό brand name το οποίο δεν μπορείς να το αγνοήσεις στην αγορά. Έτσι, οι καινούριοι φίλοι είναι άτομα μέσα από τη δουλειά. Ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι και αυτός χονδρέμπορος και μας έχει δώσει πράγματα να βάλουμε στο μαγαζί, εκτός από τα .LAK, μας βοηθάει αρκετά. Και κερδίζουμε και οι δύο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved