Ηλίας Κρασσάς για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του: «Προέχει να διαφυλάξω την ψυχική ακεραιότητα των παιδιών μας»
G-Business

Ηλίας Κρασσάς για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του: «Προέχει να διαφυλάξω την ψυχική ακεραιότητα των παιδιών μας»

Τον ρόλο πυροσβέστη αποφασίζει να κρατήσει ο Ηλίας Κρασσάς μετά τις αποκαλύψεις της πρώην συζύγου του Ευαγγελίας Μπάρλα για τις δικαστικές διαμάχες που έχουν οι δυο τους.

Ο Mr Fresh και σύζυγος της Βίκυς Καγιά, θέλει τώρα να ρίξει τους τόνους της αντιπαράθεσής του με την πρώην σύζυγό του για χάρη των δύο υπέροχων παιδιών που έχουν μαζί. Όπως δηλώνει και ο ίδιος σε καθημερινή εφημερίδα: «Στο φύλλο της εφημερίδας Πρώτο Θέμα της περασμένης Κυριακής δημοσιεύθηκαν αυτούσιες περικοπές αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων της πρώην συζύγου μου Ευαγγελίας Μπάρλα, οι οποίες αναπαράχθηκαν στον ηλεκτρονικό Τύπο. Δεν προτίθεμαι να αντικρούσω επί τους ουσίας τους αναληθείς αυτούς και δυσφημιστικούς ισχυρισμούς και μάλιστα δια του Τύπου. Εκείνο που προέχει για εμένα είναι να διαφυλάξω την ψυχική ακεραιότητα των παιδιών μας και την οικογενειακή μου ηρεμία. Άλλωστε εκπληρώνω στο ακέραιο τις υποχρεώσεις μου προς τα παιδιά μου και την πρώην σύζυγό μου, πράγμα που ούτε η ίδια αμφισβητεί. Σας ενημερώνω τέλος, ότι τα δυο μέρη ήδη βρίσκονται σε προχωρημένη επικοινωνία που διεξάγεται σε θετικό κλίμα, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον των παιδιών μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved