Και… ξενοδόχος η Τζένη Μπαλατσινού
G-Business

Και… ξενοδόχος η Τζένη Μπαλατσινού

Λίγο καιρό πριν ανακοινωθεί το διαζύγιο του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού και ενώ η ζωή τους παρασυρόταν στη δίνη της οικονομικής κρίσης, το πρώην μοντέλο είχε βρει την άκρη προκειμένου να πραγματοποιήσει ένα όνειρό της.

Η Πολυξένη (όπως αναφέρεται στα επίσημα έγγραφα) Μπαλατσινού τον Φεβρουάριο του 2013 είχε ήδη στα σκαριά την υπό σύσταση εταιρεία, που αποτελούνταν από την ίδια και την εταιρεία ΖΙΟΝΙΑΗ Limited, η οποία ενισχύθηκε με επιχορήγηση, προκειμένου να χτίσει το ξενοδοχείο των ονείρων της. Όπως η ίδια ομολογεί, στο νησί πήγε για πρώτη φορά το 1993 και από το 1998 το επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι: «Το 1998, έγκυος στη δεύτερη κόρη μου, την Αλεξάνδρα, πήγαμε για μία εβδομάδα. Φτάσαμε στο νησί μέσα Αυγούστου χωρίς να έχουμε κλείσει διαμονή. Δύσκολη εποχή, γιατί δεν υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία, αλλά οι φίλοι μας έλεγαν "ελάτε, ελάτε, κάπου θα βολευτούμε". Και βολευτήκαμε στο πιο όμορφο σπίτι της Χώρας».
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, όπως αναφέρει το Secret, ενέκρινε το αίτημά της και το επιχειρηματικό σχέδιο για μετατροπή χαρακτηρισμένων ως παραδοσιακών κτισμάτων σε τετράστερο ξενοδοχείο από την εταιρεία της Τζένης Μπαλατσινού, μία επένδυση συνολικού κόστους 465.000 ευρώ, με τη συνολική ενίσχυση να ανέρχεται σε 162.000 ευρώ, που χορηγήθηκε «με τη μορφή επιχορήγησης και φορολογικής απαλλαγής», όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση.
Μάλιστα, από την προσπάθεια αυτή, όπως αναφέρει και το επίσημο έγγραφο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, το ξενοδοχείο της Τζένης θα συνέβαλλε στην αντιμετώπιση της ανεργίας, αφού από τον δεύτερο χρόνο της λειτουργίας του θα απασχολούσε ένα άτομο.
Παρά την προσπάθεια, όμως, και την κοινοτική ενίσχυση, η Τζένη Μπαλατσινού δεν έχει ακόμα καταφέρει να υλοποιήσει την επιθυμία της και να αποκτήσει τη δική της επιχείρηση στην Πάτμο, με την ίδια να δηλώνει ότι και φέτος το καλοκαίρι «φιλοξενούνταν σε φίλη».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, οι προσπάθειές της θα συνεχιστούν, προκειμένου το όνειρό της να γίνει πραγματικότητα στο λατρεμένο της νησί, όπου περνά ξέγνοιαστες διακοπές, όπως έκανε και φέτος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved