Η Χριστιάνα Παπαγεωργίου φέρνει το Buddha Βar στον κόλπο του Ορνού
G-Business

Η Χριστιάνα Παπαγεωργίου φέρνει το Buddha Βar στον κόλπο του Ορνού

Kόρη του επιχειρηματία που δημιούργησε το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο της Μυκόνου, το φημισμένο «Santa Marina», η Χριστιάνα Παπαγεωργίου κάνει το πολυτελές κατάλυμα θέμα συζήτησης στους κοσμικούς κύκλους του διεθνούς jet set, προσγειώνοντας το παριζιάνικο bar-restaurant στον κόλπο του Ορνού.


Η είδηση ότι το «Buddha Bar», με τα εκατομμύρια των πιστών θαμώνων ανά τον κόσμο, έρχεται στην Ελλάδα μόνο στα ψιλά δεν πέρασε. Οι μεγαλύτεροι ταξιδιωτικοί οργανισμοί του εξωτερικού και ιδιαίτερα εκείνοι που απευθύνονται σε μια τουριστική πελατεία ανώτερης τάξης, διαφημίζουν το φημισμένο bar-restaurant υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται να αποτελέσει τον νέο κοσμοπολίτικο πόλο έλξης της Μυκόνου. «Εδώ και καιρό σκεφτόμουν να προσθέσω μια διεθνή πινελιά στο ξενοδοχείο μας φέρνοντας ένα μεγάλο brand από το εξωτερικό. Το ''Santa Marina'', από την εποχή του πατέρα μου, πρωτοπορεί. Ήμασταν οι πρώτοι που θεμελιώσαμε τις υποδομές για πεντάστερο τουρισμό ανώτατου επιπέδου στο νησί, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για άνετη διαμονή σε μέλη του διεθνούς jet set και αστέρες πρώτου μεγέθους», τόνισε στο Πρώτο Θέμα η Χριστιάνα Παπαγεωργίου.
Το ελληνικό «Buddha Βar» ακολουθεί ιδιαίτερες σχεδιαστικές γραμμές του «Santa Marina», αφού βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα. «Γνωρίζοντας το πόσο εκλεκτικοί και κοσμοπολίτες είναι οι πελάτες μας, θελήσαμε να φέρουμε ένα μεγάλο διεθνές όνομα στον χώρο μας. Το ''Buddha Βar'' αποτελούσε ιδανική περίπτωση, καθώς εδώ και χρόνια σημειώνει παγκόσμια επιτυχία. Από φέτος το καλοκαίρι τα βράδια στο ''Santa Marina'' θα έχουν μια πιο κοσμοπολίτικη λάμψη», επισημαίνει η ίδια .
Το ελληνικό «Buddha Βar» δεν θα είναι ένας κλώνος του παρισινού, καθώς ο σχεδιασμός του θα λαμβάνει υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες και κυρίως το γεγονός ότι θα βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα: με φόντο το απέραντο γαλάζιο και την απόκοσμη ηρεμία που αναδίδει το νησί της Δήλου στο βάθος, η Χριστιάνα Παπαγεωργίου και η εμπνευσμένη ομάδα του «Buddha Βar» είναι έτοιμοι να συνθέσουν ένα μοναδικό σκηνικό. «Στο εστιατόριο θα υπάρχει ο χαρακτηριστικός διάκοσμος - αν και θα είναι, φυσικά, προσαρμοσμένος στο συγκεκριμένο περιβάλλον, οπότε ο Βούδας θα περιβάλλεται από τη θαλασσινή αύρα της Μυκόνου. Ο σεφ του παρισινού ''Buddha'' έχει εμπλουτίσει το μενού του ρεστοράν με πρωτότυπα θαλασσινά πιάτα προκειμένου να αξιοποιηθούν οι γαστρονομικοί θησαυροί του τόπου. Από τα υπόλοιπα πιάτα επιλέξαμε τα καλύτερα. Θέλουμε ο κόσμος το βράδυ να μη σκέφτεται πού θα πάει, αλλά να του έρχεται αμέσως στον νου το ''Buddha Βar''».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved