Vedat Asci: Παίρνει στην Τουρκία το Nammos
G-Business

Vedat Asci: Παίρνει στην Τουρκία το Nammos

Ο Vedat Asci παίρνει στην Τουρκία το Nammos. Ο Τούρκος επιχειρηματίας εντυπωσιάστηκε από το γνωστό στέκι στο νησί των ανέμων και αμέσως αναζήτησε τους τρεις ιδιοκτήτες του, τον Αιγύπτιο Σάμι Ιμπραήμ, τον Ζαννή Φρατζέσκο και τον Κωνσταντή Κουσαθανά. 

Οι τέσσερις τους σύμφωνα με το Ciao, συνομίλησαν για λίγο και τον Σεπτέμβρη ο Τούρκος επιχειρηματίας επανήλθε με ένα mailπρος τον Σάμι Ιμπραήμ, με το οποίο τον καλούσε να επισκεφθεί το ξενοδοχείο του.

Η συνάντηση των δύο επιχειρηματιών έγινε όντως στο πολυτελές ξενοδοχείο του, όπου ο Τούρκος επιχειρηματίας, του ζήτησε να υπογράψουν αμέσως και να φέρουν το Nammos στο Mandarin Oriental.

Ένα μήνα αργότερα, οι δύο τους συναντήθηκαν και πάλι στο Μποντρουμ και οι αλλαγές είχαν ήδη γίνει, ενώ ο Τούρκος δήλωσε ότι ήταν έτοιμος να ανοίξει το Nammos τον Μάιο!

Πριν από λίγες μέρες ο Vedat Asci προσγειώθηκε στη Μύκονο με ένα ιδιωτικό αεροσκάφος, συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του και υπέγραψε τη συμφωνία για τη μεταφορά.

Παράλληλα, τον Οκτώβριο του 2015 αναμένονται και τα εγκαίνια του Nammos στη Νέα Υόρκη, στο roofgardenενός παλιού κτηρίου στο Μανχάταν, με θέα το Άγαλμα της Ελευθερίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved