Σημαντική δωρεά Λάτση στην ΕΛ.ΑΣ.
G-Business

Σημαντική δωρεά Λάτση στην ΕΛ.ΑΣ.

Την πρόθεσή του να δωρίσει το ποσό των 80.000 ευρώ για να επισκευαστούν τα εκατοντάδες οχήματα της Αστυνομίας, που έχουν ακινητοποιηθεί λόγω βλαβών εξέφρασε ο εφοπλιστής, Σπύρος Λάτσης, στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Για τον προβληματικό στόλο η πρόθεση αυτή που εκφράστηκε γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου ισοδυναμεί με ανάσα ζωής. Ερχεται σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά περίοδο για την Αστυνομία, που έχει χάσει τα τελευταία χρόνια πάνω από το 50% του στόλου της. Ο ετήσιος Προϋπολογισμός έχει... κουρευτεί σε σημαντικό βαθμό λόγω των μνημονιακών πολιτικών, με αποτέλεσμα να περικοπούν κατά πολύ και τα έξοδα για την επισκευή των οχημάτων, που έτσι κι αλλιώς τον εκτόξευαν στα ύψη.

Όμως, ο γνωστός επιχειρηματίας (που και στο παρελθόν έχει βοηθήσει αρκετές φορές οικονομικά την ΕΛ.ΑΣ.) έτεινε χείρα βοηθείας και έβαλε το χέρι στην τσέπη για να επισκευαστούν τα εκατοντάδες οχήματα της Αστυνομίας που είναι παροπλισμένα λόγω έλλειψης κονδυλίων. Οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με την Espresso, εκτιμούν ότι με το ποσόν αυτό θα επισκευαστούν περίπου 300 μοτοσικλέτες των ομάδων ΔΙΑΣ και Ζ καθώς και 60 περιπολικά της Άμεσης Δράσης! Μάλιστα, οι εργασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved