Μαριέττα Δροσοπούλου: Στα βήματα του πατέρα της, ανέλαβε το «τιμόνι» του Politeia Tennis Club
G-Business

Μαριέττα Δροσοπούλου: Στα βήματα του πατέρα της, ανέλαβε το «τιμόνι» του Politeia Tennis Club

Παρόλο που σπούδασε Κοινωνική Πολιτική στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ο επαγγελματικός προσανατολισμός της Μαριέττας Δροσοπούλου ήταν τελικά μονόδρομος ακολουθώντας ιη μεγαλύτερη επιθυμία της, να αφοσιωθεί στην οικογενειακά επιχείρηση που δημιούργησε ο πατέρας της Κώστας Δροσόπουλος. 

Η Μαριέττα Δροσοπούλου κατάφερε να κερδίσει με την εργατικότητα και τις ικανότητές της, την εμπιστοσύνη όλων των μελλόνυμφων ζευγαριών που κοντά της νιώθουν τη μεγαλύτερη ασφάλεια για την άψογη οργάνωση του γάμου τους.

-Πόσα χρόνια έχεις αναλάβει τα ηνία του Politeia Tennis Club;

«Εδώ και δέκα χρόνια ασχολούμαι με την οικογενειακή μας επιχείρηση. Τα πρώτα χρόνια ήταν πιο εκπαιδευτικά για μένα και στη συνέχεια ξεκίνησα να εφαρμόζω δικές μου καινοτομίες και κινήσεις, όπως είναι το Wedding Market μας που είναι κάτι νέο για το Club. Βρίσκομαι εδώ κάθε μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ» τόνισε στο ΟΚ.

- Πόσο δύσκολος είναι για μια γυναίκα ο κόσμος των επιχειρήσεων;

«Δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά σε σχέση με τους άντρες, θεωρώ ότι στην εποχή μας, είναι δύσκολος και για τα δύο φύλα. Απλά πρέπει κανείς να μάθει να ελίσσεται και να σκέφτεται πράγματα που θα προσελκύσουν κόσμο, ειδικά στις δύσκολες εποχές, όπως αυτή της οικονομικής κρίσης που διανύουμε. Πρέπει να-σκέφτεται συνεχώς νέες ιδέες και πώς θα δώσει στον πελάτη του τον καλύτερό του εαυτό με στόχο ένα τέλειο αποτέλεσμα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved