G-Business

Μαρία Λόη: Οι επιχειρηματικές της κινήσεις στην Αμερική

Στα ράφια του πιο διάσημου ντελικατέσεν της Αμερικής, το Wholefoodsmarket, φιγουράρουν εδώ και λίγες μέρες τα ζυμαρικά εξαιρετικής ποιότητας με... σήμα κατατεθέν το διάσημο πρόσωπο της Μαρίας Λόη.

«Ήταν μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου. Έκλαψα! Στο παρελθόν έμπαινα στο συγκεκριμένο κατάστημα και θαύμαζα τα υπέροχα προϊόντα από όλο τον κόσμο. Και σήμερα έβαλα την Ελλάδα στα ράφια του!» τόνισε η Μαρία Λόη στην «Espresso».

Aπό την πρώτη ημέρα έγιναν ανάρπαστα από τους ομογενείς αλλά και τους Αμερικανούς καταναλωτές!

«Αρκετές εταιρίες μού πρότειναν στο παρελθόν να διαφημίσω προϊόντα, ωστόσο υπήρξαν τρεις λόγοι που επέλεξα να συνεργαστώ με τη συγκεκριμένη εταιρία: Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Παντελή Τάφα και της οικογένειάς του που γνωρίζω από τα παλιά, η συμβουλή του Mίλτου Καρούμπα του Chef Club να προχωρήσω και, τρίτον, η εξασφάλιση άριστης σε ποιότητα πρώτης ύλης».

«Είναι ιδιαίτερα δύσκολο να μπεις σε αυτή την αλυσίδα τροφίμων, καθώς όλα τα προϊόντα που πωλούνται στα ράφια του πρέπει να έχουν πιστοποίηση πως δεν είναι γενετικά τροποποιημένα, όπως είναι τα δικά μας» λέει ο Παντελής Τάφας.

Πριν από λίγες ημέρες η διεθνής σεφ Μαρία Λόη παρουσίασε τα LoiPasta στην πιο επιτυχημένη πρωινή εκπομπή του καναλιού Fox 5 «‎Good day New York». Εμφανίστηκε με νέο λουκ, φορώντας μαύρα κοκάλινα γυαλιά, και μαγείρεψε για τους δύο παρουσιαστές, την Ιταλίδα Ροζάνα Σκότο και τον Αμερικανό Γκρεγκ Κέλι, μια νοστιμότατη συνταγή από τα πιάτα που προσφέρει στο εστιατόριό της Loi στη Νέα Υόρκη: κριθαράκι με ντομάτα, κρεμμύδι και μέντα, που λάτρεψαν κοινό και συντελεστές!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved