Τα επιχειρηματικά βήματα του Ντούσαν Βούκσεβιτς
G-Business

Τα επιχειρηματικά βήματα του Ντούσαν Βούκσεβιτς

Ο Ντούσαν Βούκσεβιτς βάζει τρίποντο σε νέα επαγγελματικά... καλάθια!

Ο πρώην μπασκετμπολίστας, σύμφωνα πληροφορίες της εφημερίδας Freddo ετοιμάζεται να ασχοληθεί με τον χώρο της εστίασης και μάλιστα ιέ έναν ιδιαίτερο τρόπο. Συγκεκριμένα με τη σύντροφο του, Τζέιντ, ετοιμάζουν ένα natural ingredients bar στο Μαρούσι με σαλάτες, smoothies και χυμούς αποκλειστικά με βιολογικά προϊόντα.

"Αποφάσισα να το κάνω γιατί η Αθήνα είναι μια μητρόπολη όπου κάποιος έχει πολλές επιλογές για φαγητό. Όπως ξέρουμε, σ' όλο τον κόσμο η πιο δημοφιλής κουζίνα είναι η ιταλική, παντού πάστα και πίτσα. Πλέον ο κόσμος έχει αλλάξει τη διατροφή του προς το πιο υγιεινό και τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι γυμνάζονται πιο έντονα και θέλουν να έχουν μια καλή διατροφή. Εγώ το σκέφτηκα επειδή ταξιδεύω πολύ συχνά στη Σουηδία και τη Δανία και βλέπω ότι υπάρχουν μαγαζιά όπου οι άνθρωποι τρώνε υγιεινά, γρήγορα και οικονομικά καθημερινά και μετά το φαγητό συνεχίζουν και δουλεύουν χωρίς να έχουν βαρύ στομάχι και χωρίς να έχουν χάσει την ενέργεια τους"

Μάλιστα ο αθλητής σχολιάζει και την πολιτική επικαιρότητα και τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα όπου έχει επιλέξει να ζει.

«Είναι δύσκολες εποχές, το ξέρουμε όλοι και περιμένουμε τα χειρότερα, όμως κάποια στιγμή θα τελειώσουν τα προβλήματα. Δεν θέλω να είμαι αρνητικός, πρέπει να έχουμε θετική σκέψη. Όσο νομίζεις ότι είναι χάλια κάτι, αυτό δεν αλλάζει ποτέ. Πιστεύω ότι θα αλλάξουν τα πράγματα. Πρέπει φυσικά να ρωτήσουμε τους πολιτικούς πώς θα αλλάξουν τα πράγματα και γιατί φτάσαμε εδώ», λέει στη Freddo.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved