Ο Mr Zagori δέχεται απειλές για τη ζωή του
G-Business

Ο Mr Zagori δέχεται απειλές για τη ζωή του

Απειλές για την ίδια του τη ζωή δέχεται ο Βασίλης Χήτος, γνωστός ως Mr Zagori.

Στα ίχνη μεγάλης εγκληματικής σπείρας που εκβιάζει Έλληνες επιχειρηματίες χρησιμοποιώντας μεθόδους μαφίας, βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία, μετά την απειλή που δέχτηκε στη Γλυφάδα ο γνωστός βιομήχανος Βασίλης Χήτος, με σαφή υπονοούμενα για απαγωγή αλλά κυρίως βομβιστική ενέργεια ή δολιοφθορά στο ιδιωτικό του ελικόπτερο που μάλιστα πιλοτάρει ο ίδιος. Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Freddo, η εμπλοκή της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και της ΕΥΠ, κρίθηκε επιβεβλημένη με εισαγγελική παραγγελία, στην έρευνα που ανέλαβαν ήδη αξιωματικοί του Τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, μετά την εμπρηστική ενέργεια στην Γλυφάδα σε βάρος του Γιαννιώτη επιχειρηματία Βασίλη Χήτου, του αποκαλούμενου και «Βασιλιά» του μεταλλικού νερού της βιομηχανίας «ΖΑΓΟΡΙ», σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo.


Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται τα ξημερώματα της 26ης Μαΐου, όταν το τζίπ, μάρκας Ηummer, που ήταν σταθμευμένο μπροστά από την οικία του Βασίλη Χήτου στην Γλυφάδα, τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς. Μάλιστα το Ηummer βρισκόταν κάτω από το παιδικό δωμάτιο του μόλις δυο μηνών γιού του επιχειρηματία και όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Freddo» οι ίδιοι οι δράστες που γνώριζαν αυτήν τη λεπτομέρεια τηλεφώνησαν στην πυροσβεστική υπηρεσία πριν βάλουν την φωτιά. Αυτή η εμπρηστική ενέργεια ήρθε να προστεθεί ένα περιστατικό που ο Βασίλης Χήτος είχε θεωρήσει αρχικά τυχαίο. Ηταν 23 Μαρτίου όταν από το ίδιο σημείο είχε κλαπεί το άλλο τζιπ που διέθετε, μάρκας Range Rover.

Αποκορύφωμα όλων αυτών ήταν ένα απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε ο ίδιος στο κινητό του τηλέφωνο και ενώ περπατούσε με την Βραζιλιάνα σύζυγό του και γνωστή σχεδιάστρια μόδας Καρολίνα ντε Σόουζα, σε πεζόδρομο της Γλυφάδας κάνοντας βόλτα τον νεογέννητο γιό τους στο καροτσάκι. Ήταν την περασμένη Κυριακή, 5 Ιουνίου στις 20.30 μ.μ. , όταν δέχτηκε κλήση από απόκρυψη. Ο επιχειρηματίας ανυποψίαστος απάντησε στην κλήση κι από την άλλη άκρη της γραμμής άκουγε σοβαρότατες απειλές και συγκεκριμένα έναν άνδρα να του λέει: “Ξέρουμε που έχει σταθμευμένο το ελικόπτερο σου (υπέδειξαν ακριβώς το σημείο σε ελικοδρόμιο της Αττικής) και θα δεις τι θα πάθεις ...“. Ο ίδιος με αναφορά του, κατέφυγε αμέσως στις διωκτικές αρχές και εξιστορώντας τα περιστατικά αναλυτικά αναφέρει ότι: «Κατά το τελευταίο τρίμηνο υπήρξα θύμα σοβαρών και αλλεπάλληλων εγκληματικών ενεργειών που αρχικά στρέφονταν κατά περιουσιακών μου αγαθών, τα οποία είτε εκλάπησαν είτε καταστράφηκαν . Εσχάτως και σε συνέχεια των προαναφερομένων εγκληματικών ενεργειών σε βάρος μου , δέχτηκα και σοβαρότατες απειλές από άγνωστο πρόσωπο , στρεφόμενες κατά της ζωής μου και κατά της ζωής και σωματικής ακεραιότητας των μελών της οικογενείας μου , που δικαιολογημένα μας προκαλούν τρόμο και μεγάλη ανησυχία. Είναι ενέργειες που μου προκάλεσαν τρόμο και ανησυχία για τη ζωή μου και τη ζωή , υγεία και προσωπική ελευθερία των μελών της οικογένειάς μου και ταυτόχρονα αποδεικνύουν την ύπαρξη οργανωμένου εγκληματικού σχεδίου που εξυφαίνεται και υλοποιείται σε βάρος μου και σε βάρος της οικογένειάς μου, το οποίο , σύμφωνα με τις παραπάνω απειλές θα έχει και ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Από το είδος , την κλιμάκωση , τη συχνότητα και την ένταση των εγκληματικών ενεργειών, προκύπτει ότι εγώ και η οικογένειά μου αποτελούμε ιδιαίτερα ευπαθή στόχο εγκληματικών ενεργειών και έχουμε τόσο εμείς όσο και τα περιουσιακά μας αγαθά ανάγκη φύλαξης, πέραν των μέτρων ασφαλείας που ήδη έχω λάβει»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved