Δεν φαντάζεστε ποια πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ και το ποσό των 57.313,31 ευρώ για το «Χαμόγελο του παιδιού»
G-Business

Δεν φαντάζεστε ποια πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ και το ποσό των 57.313,31 ευρώ για το «Χαμόγελο του παιδιού»

Μία πραγματικά πολύ συγκινητική κίνηση που δεν θα μπορούσε να μην δεχτεί επαίνους, έκανε μία πολύ γνωστή κυρία της κοσμικής Αθήνας

Ο λόγος για την Κλέλια Χατζηιωάννου, της γνωστής οικογενείας εφοπλιστών που έδωσε το ποσό των 57.313,31 ευρώ το οποίο αντιστοιχούσε στον ΕΝΦΙΑ που έπρεπε να πληρώσει το «Χαμόγελο του παιδιού». Το δυσβάσταχτο αυτό ποσό για τον Σύλλογο που φροντίζει παιδιά που το έχουν ανάγκη, αν δεν πληρωνόταν θα δημιουργούσε προβλήματα στη λειτουργία του Χαμόγελου το οποίο κινδύνευε να κλείσει. Η κυρία Χατζηιωάννου όμως φρόντισε να συνεχίσει αυτό το χαμόγελο να φωτίζει τις καρδιές όλων μας. Φυσικά στην επίσημη ιστοσελίδα του «Χαμόγελου του παιδιού» στο Facebook αναρτήθηκε μία φωτογραφία της τη στιγμή της δωρεάς της στο Χαμόγελο με τις ατέλειωτες ευχαριστίες για μία τέτοια κίνηση: «Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην κα Κλέλια Χατζηιωάννου. Για ακόμα μια φορά η κα Κλέλια Χατζηιωάννου βρέθηκε δίπλα μας κι έβαλε τέλος στην αγωνία μας για το πώς θα πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ.

Κατανοώντας το δύσκολο έργο μας κι έχοντας γνωρίσει τα παιδιά μας καθώς και τις δράσεις μας, αποφάσισε να μας στηρίξει για άλλη μια φορά προσφέροντας το ποσό που αντιστοιχεί στην οφειλή του οργανισμού μας για τον ΕΝΦΙΑ. »Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά την κα Χατζηιωάννου για την ευαισθησία της και για τη στήριξή της».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved