Λάκης Γαβαλάς: Μιλά για το νέο του επιχειρηματικό βήμα
G-Business

Λάκης Γαβαλάς: Μιλά για το νέο του επιχειρηματικό βήμα

Ο Λάκης Γαβαλάς σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για το νέο του επιχειρηματικό βήμα, το χαμάμ που πρόκειται να ανοίξει.

Ο ίδιος εγγυάται προσωπικά το κορυφαίο επίπεδο του ολοκαίνουριου χαμάμ, καθώς έχει δοκιμάσει ο τις υπηρεσίες μία προς μία: τρίψιμο, μασάζ, ανάπλαση κυττάρων, σύσφιγξη δέρματος, ατμός, όλα θα γίνονται ακριβώς όπως τα έχει ονειρευτεί ο ίδιος. Για αυτό άλλωστε ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο προκειμένου να μελετήσει το χαμάμ σε κάθε πιθανή και απίθανη παραλλαγή.

«Επρόκειτο νια την πιο απολαυστική επαγγελματική δοκιμή που έκανα ποτέ. Έμπαινα στις αίθουσες και ξεχνούσα να βγω - μέχρι που κόντευα να χάσω το αεροπλάνο για την Ιαπωνία», λέει στο Πρώτο Θέμα και συνεχίζει: «Πρόκειται για έναν άλλο κόσμο, πολύ μακρινό και ξένο από τον δικό μας Οι Ιάπωνες λειτουργούν μέσα σε νόρμες, σαν κομπιούτερ: Υπάρχει οργάνωση, τάξη, ποιότητα αλλά και η υποβόσκουσα καταπίεση του "πρέπει". Ο Ιάπωνας είναι το εντελώς αντίθετο του Έλληνα: λειτουργεί με τον νόμο και δίνει βάρος στη συλλογικότητα», διευκρινίζει και καταλήγει:

«Πήγα σε κάποια ασιατικά πάρτυ που έγιναν με προσκεκλημένους ανθρώςπους από την ελίτ της μόδας. Μετά από πολλά χρόνια συνάντησα τον Τζον Γκαλιάνο και είχα την ευκαιρία να κάνω μια εκτενή κουβέντα μαζί του. Έχουμε βιώσει παράλληλες διαδρομές, τα δύσκολα τα περάσαμε με δύναμη και αξιοπρέπεια. Όταν είδαμε φως στο τούνελ, ξαναβουτήξαμε στα βαθιά νερά της δημιουργίας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved