Νεκτάριος Νικολόπουλος: «Εκεί δεν έχουν τον επαγγελματισμό που έχουμε εμείς»
G-Business

Νεκτάριος Νικολόπουλος: «Εκεί δεν έχουν τον επαγγελματισμό που έχουμε εμείς»

Ο Νεκτάριος Νικολόπουλος μαζί με άλλους Έλληνες επιχειρηματίες έχει ανοίξει ένα εστιατόριο στο Μαϊάμι. 

«Η κουζίνα του είναι κυρίως ιταλική -αντίστοιχη με εκείνη του εστιατορίου της μυκονιάτικης Φτελιάς, με κάποια επιπλέον ελληνικά πιάτα, τα οποία λατρεύουν οι Αμερικανοί, κάτι που φάνηκε και στο opening πριν από έναν μήνα. Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι γι' αυτό που έγινε. Εκεί οι άνθρωποι έρχονται αρχικά για να δοκιμάσουν την κουζίνα, αλλά οι εντυπώσει ήταν τόσο θετικές που είμαστε συνέχεια γεμάτοι. Λυτοί που ήρθαν έρχονται ξανά και φέρνουν κι άλλους μαζί τους, με αποτέλεσμα το μαγαζί να είναι συνέχεια κλεισμένο» τόνισε στο Thema People.

Με 200 κουβέρ σχεδόν σε καθημερινή βάση, ο Νεκτάριος και οι άλλοι αναγκάστηκαν να βάλουν ποδιές, αφού το προσωπικό τους -Λατίνοι στην πλειοψηφία- δεν έχει καμία σχέση, τους Έλληνες που δουλεύουν σε ίδια πόστα.

«Εκεί δεν έχουν τον επαγγελματισμό που έχουμε εμείς. Αυτός που μαζεύει τα ποτήρια, μαζεύει μόνο τα ποτήρια και δεν κάνει τίποτε άλλο. Μέχρι κι εγώ έβαλα ποδιά και σέρβιρα», μου λέει ο πρώην μπασκετμπολίστας, που ξεκίνησε να χτίζει σιγά-σιγά τον μύθο του στο αθηναϊκό nightlife.

Σχεδόν όλες οι πρώτες ύλες είναι ελληνικές και μάλιστα από προμηθευτές που τα εισάγουν από τη χώρα μας, κάτι που έπαιζε μεγάλο ρόλο στο γευστικό αποτέλεσμα. Αυτό το διαπίστωσε και ο γερόλυκος της ροκ Ιγκι Ποπ που πέρασε τυχαία έξω από το «ΒοΗο» και αποφάσισε να κάτσει για φαγητό.

«Όταν είναι στο Μαϊάμι, μένει στο σπίτι που έχει εδώ, στην Coconut Grove. Μια μέρα, λοιπόν, πέρναγε τυχαία από το μαγαζί, γνώρισε τον Μάνο, λάτρεψε το κατσικάκι μας και έχει ξανάρθει άλλες δύο φορεί. Νιώθει οικεία επειδή με τον Μάνο έχουν και το ίδιο ύψος ενώ άμα πετύχει εμένα μπορεί να νιώσει λίγο περίεργα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved